Makaleler
6
🗣Trt: "teşkilat dizisi izleyicilerini de hayal kırıklığına uğratan paylaşımlar nedeniyle söz konusu kişi diziden çıkarılmıştır.
Dizinin stok bölümleri çekilmiş olmasına rağmen, dizinin senaryosu revize edilecektir."
Yani açıkçası şaka gibi olay🤡 tepkim bu;

Tayyip Radyo Televizyonu_20250403_021448_0000.webp

Oyuncu olsam, çok paraya ihtiyacım yoksa TRT'nin hiçbir projesine katılmam zaten. Kişinin özgür iradesine ve görüşlerine karışacak kadar ahlaksızlık seviyesine ulaştı ak gezen tarafı. İnsanları nasıl ayrıştırdıklarını gözler önüne seren hareketler. Ekmekleriyle oynayacak kadar karakter ve ahlak yoksunları.

Diğer oyuncuların da protesto olarak diziden ayrılması güzel olur. Artık halkın gücünü anlasınlar. Seve seve kabul edecekler ülkenin gerçek sahiplerinin gücünü.

Objektif bakıyorum bence TRT haklı. TRT dizisinde TRT'yi boykot ediyor BBC de bu tarz hareket ederdi. Bunun yanında sözleşmede siyasi hareketlere karşı tarafsızlık var mıs.

Objektif bakıyorum bence TRT haklı. TRT dizisinde TRT'yi boykot ediyor BBC de bu tarz hareket ederdi. Bunun yanında sözleşmede siyasi hareketlere karşı tarafsızlık var mıs.
Vatan gözüyle bakacaksın ki zorundasın hukukun olmadığı bir ülke de neyin objektifliğinden bahsedebiliriz. BBC bu tarz hareket etseydi yerden yere vurulur geri adım bile atardı neden mi hakkını savunanların sesini kesmeye çalıştığı için tepkilerin odağı olurdu.