• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

TRT teşkilat dizisi oyuncusu Aybüke Pusat'ı dizi kadrosundan çıkardı

Oyuncu olsam, çok paraya ihtiyacım yoksa TRT'nin hiçbir projesine katılmam zaten. Kişinin özgür iradesine ve görüşlerine karışacak kadar ahlaksızlık seviyesine ulaştı ak gezen tarafı. İnsanları nasıl ayrıştırdıklarını gözler önüne seren hareketler. Ekmekleriyle oynayacak kadar karakter ve ahlak yoksunları.

Diğer oyuncuların da protesto olarak diziden ayrılması güzel olur. Artık halkın gücünü anlasınlar. Seve seve kabul edecekler ülkenin gerçek sahiplerinin gücünü.

Objektif bakıyorum bence TRT haklı. TRT dizisinde TRT'yi boykot ediyor BBC de bu tarz hareket ederdi. Bunun yanında sözleşmede siyasi hareketlere karşı tarafsızlık var mıs.

Objektif bakıyorum bence TRT haklı. TRT dizisinde TRT'yi boykot ediyor BBC de bu tarz hareket ederdi. Bunun yanında sözleşmede siyasi hareketlere karşı tarafsızlık var mıs.
Vatan gözüyle bakacaksın ki zorundasın hukukun olmadığı bir ülke de neyin objektifliğinden bahsedebiliriz. BBC bu tarz hareket etseydi yerden yere vurulur geri adım bile atardı neden mi hakkını savunanların sesini kesmeye çalıştığı için tepkilerin odağı olurdu.

@KökBilgi, diğer boykotları demiyorum TRT boykotunu diyorum belki de öyle de olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…