Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 24
TMP konvoylari cok iyi oluyor ama. Guzel VTC ekipleri var.Akıl sağlığını sevmeyenlere iyi oyunlar. Konvoy > yapay zeka trafiği > TMP'nin malum kitlesi.
batu
Başarılı
Uzun yolda bir problem olmuyor hocam ya, D-C arasına girmemek lazım.Akıl sağlığını sevmeyenlere iyi oyunlar. Konvoy > yapay zeka trafiği > TMP'nin malum kitlesi.
VTC işi tam ekip işi, zor iş. Ondan ben VTC'ye girmiyorum hem sorumluluk hem de zaman. Yani nasıl olduğu hakkında deneyimim yok ama iyidir diye tahmin ediyorum.TMP konvoylari cok iyi oluyor ama. Guzel VTC ekipleri var.
Ben zaten girersem Kirkenes giriyorum. Şimdi İsviçre yenilendi ama millet kesin D-C'de yatıp kalkmaya devam edecektir.Uzun yolda bir problem olmuyor hocam ya, D-C arasına girmemek lazım.
pawEn
Üstün
Benim için zevki de D-C arasında çıkıyor. Başkasını zora sokmadan sollama, teker yapmak kadar zevkli bir şey yok bana göre oyunda.Uzun yolda bir problem olmuyor hocam ya, D-C arasına girmemek lazım.
batu
Başarılı
Vtc işi tam ekip işi, zor iş. Ondan ben Vtc'ye girmiyorum hem sorumluluk hem de zaman. Yani nasıl olduğu hakkında deneyimim yok ama iyidir diye tahmin ediyorum.
Ben zaten girersem kirkenes giriyorum. Şimdi İsviçre yenilendi ama millet kesin D-C'de yatıp kalkmaya devam edecektir.
Kirkenes de çok beter bir yol, 8x4 çift dorse taşıyan, virajda askıda kalan mı dersin...
Benim için zevki de D-C arasında çıkıyor. Başkasını zora sokmadan sollama, teker yapmak kadar zevkli bir şey yok bana göre oyunda.
Tam tersi ya bende, yük taşırım 90 ile, D-C arasına çok nadir girerim girdiğimde de limite göre 60-80 arası gidiyorum. Oyunun zevki böyle çıkıyor bence.
Çift dorse kullanılamıyor. Virajda kalanlar da zaten hemen şikayet ediliyor. Benim orayı sevme sebebim bence gerçekçi kitlesi daha fazla. Gelirse acemisi geliyor.Kirkenes de çok beter bir yol, 8x4 çift dorse taşıyan, virajda askıda kalan mı dersin...
batu
Başarılı
Çift dorse kullanılamıyor. Virajda kalanlar da zaten hemen şikayet ediliyor. Benim orayı sevme sebebim bence gerçekçi kitlesi daha fazla. Gelirse acemisi geliyor.
Çift dorse kalktıysa çok güzel, Kirkenes'in ilk ünlendiği zamanlarda hatırlıyorum kodla dorseleri birleştirip gidiyorlardı, kayıt vardı hatta bulabilirsem atayım
- Makaleler
- 24
Ben uzun sure VTC'de yetkili oldum, konvoylar eglenceli. Ekip yönetmek zor ama.VTC işi tam ekip işi, zor iş. Ondan ben VTC'ye girmiyorum hem sorumluluk hem de zaman. Yani nasıl olduğu hakkında deneyimim yok ama iyidir diye tahmin ediyorum.