Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tır seçimi size kalmış eğer tır kodlamayı biliyorsanız çok güzel tırlar yapabilirsiniz bilmiyorsanızda öğrenmesi çok kolay isterseniz yardımcı olabilirim.
Oyunda en kalabalık ve en çok kaos olan yer duisburg-calais yoludur. Bu güzergaha sürecekseniz eğer kayıt almanızı tavsiye ederim çoğu oyuncu böyle yapıyor. Olası bir haksız ban durumunda haklı çıkabilmek için. Ekran kaydının çok kaliteli olmasına gerek yok ben 480p kayıt alıyorum.
Benim oyun içi ayarlarım bu şekilde iyi bir sisteme sahip olmama rağmen Tmp'de duisburg-calais'te çok kasmalar oluyor bu yüzden bu ayarları kullanıyorum ama görüntü kalitesi benim için yeterli. Siz daha iyi isterseniz bana kalırsa gölge kalitesi ve ölçeklemeyi yükseltmek yeterli olacaktır.
Tmp ayarları ise bu şekilde:
'Draw Distance' ayarını Low'ya da medium da kullanmanızı tavsiye ederim FPS'ye büyük katkısı var bana kalırsa Low'da yeterince ilerisi gözüküyor. Eğer sisteminiz düşükse 'Dynamic Shadows' ayarınıda kapatabilirsiniz.