Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardayms

Becerikli
Euro Truck Simulator 2 oyununu Steam'den indirdim. Oyunu açtım ve şu hata ile karşılaştım:

1759662715620.webp

Daha sonra WARP uygulamasını indirdim ve bağlandım. Bu sorun çözüldü. Şimdi, bu linkteki videoda olan hatayı alıyorum. (videoda ara sıra donmalar var atlayabilirsiniz o kısımları). Bazenleri etrafımda birkaç kişi görüyorum sadece, onun dışında hiç kimse yok. Calais'e gittim yine kimse yoktu. Simulation 1 serverında olmama rağmen. Ayrıca https://map.truckersmp.com/ sayfasından sunucuya baktığımda yine kimseyi göremiyorum, fakat oyunda 3.000 küsür kişi var olarak gösteriyor. Save'imde local mod yüklü, ondan kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum.

Ek olarak denediğim yöntemler:

TCPOptimizer uygulaması ile internet WAN - MTU değerini 1440 yaptım, bir değişiklik yok. (Sağlayıcı: Turkcell Superonline - 50 Mbps)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yardım eden arkadaşlara teşekkürler. Sorun DNS veya herhangi bir şeyden kaynaklı değilmiş. Verona-Duisburg arası yol yaptım Duisburg'a bakmak için. Yaklaşık 1.000 km yol. Oraya gittiğimde mapte ve tabda bir sürü kişi vardı. Fakat https://map.truckersmp.com/ sitesinde neden kimse gözükmüyor onu anlamadım. Herhangi bir ekstra ayar yapmam gerekiyor mu?
Gönderdigin videoyu izledigimde yanınızda TAB'da 3 kişi görüyorum, yani oldukca izole bir yerdesin.
Daha sonra WARP uygulamasını indirdim ve bağlandım. Bu sorun çözüldü.
Bu muhtemelen DNS ile ilgili bir ayar. Windows'tan kendi DNS'inizi 1.1.1.1 yapıp dene WARP yerine.
Calais'e gittim yine kimse yoktu. Simulation 1 serverında olmama rağmen. Ayrıca https://map.truckersmp.com/ sayfasından sunucuya baktığımda yine kimseyi göremiyorum, fakat oyunda 3.000 küsür kişi var olarak gösteriyor. Save'imde local mod yüklü, ondan kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum.
DNS'i değiştirdikten sonra bir daha bak bakalım bu siteye. Bu arada geçmişte GoodbyeDNS vs. kurmuş muydun?

Gönderdigin videoyu izledigimde yanınızda TAB'da 3 kişi görüyorum, yani oldukca izole bir yerdesin.

Bu muhtemelen DNS ile ilgili bir ayar. Windows'tan kendi DNS'inizi 1.1.1.1 yapıp dene WARP yerine.

DNS'i değiştirdikten sonra bir daha bak bakalım bu siteye. Bu arada geçmişte GoodbyeDNS vs. kurmuş muydun?
Evet GoodbyeDPI kurmuştum ve şuan onun yerine "SplitWire-Turkey" adında bir uygulama kullanıyorum discord için fakat aktif değil şuan.

Evet GoodbyeDPI kurmuştum ve şuan onun yerine "SplitWire-Turkey" adında bir uygulama kullanıyorum discord için fakat aktif değil şuan.
Hangi sürümü kurduğunuzu bilmiyorum ama, eğer bu sürüm ise kaldırırken service_remove.cmd komutunu da kullanmış mıydın?
1759667671783.webp

Hangi sürümü kurduğunuzu bilmiyorum ama, eğer bu sürüm ise kaldırırken service_remove.cmd komutunu da kullanmış mıydın?
Eki Görüntüle 190291
Hayır kullanmamıştım.

DNS'i 1.1.1.1 yaptım fakat gene ilk hatayı verdi ve sitedeki mapte kimse yok:

1759668269213.webp

Son düzenleme:
Kullandıgın DNS'in icerisinde varsa bu tarz bir komut, dener misin?
1759668877632.webp

Buldum hocam kullandığım uygulamanın içinde "GoodbyeDPI"ın kendiside vardı. Onun dosyalarınıda eklemişler. Denedim fakat sitedeki map gene aynı şekilde. Ayrıca bu dosyayı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra oyuna warp ile girmeyi denedim sonuç aynı ayrıca konsolda birkaç şey yazıyor herhangi bir sorun var mı? Siz daha iyi anlarsınız.

Eki Görüntüle 190301
Buldum hocam kullandığım uygulamanın içinde "GoodbyeDPI"ın kendiside vardı. Onun dosyalarınıda eklemişler. Denedim fakat sitedeki map gene aynı şekilde. Ayrıca bu dosyayı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra oyuna warp ile girmeyi denedim sonuç aynı ayrıca konsolda birkaç şey yazıyor herhangi bir sorun var mı? Siz daha iyi anlarsınız.
Yönetici olarak calıstırdıktan sonra bir tusa basın komut dosyası adına. Ayrıca oyunun konsolunda da bir hata gözükmüyor. DNS'i yine değiştirin, 8.8.8.8 deneyebilirsiniz veya yine yukarda yazan 8.8.4.4'ü.

Yardım eden arkadaşlara teşekkürler. Sorun DNS veya herhangi bir şeyden kaynaklı değilmiş. Verona-Duisburg arası yol yaptım Duisburg'a bakmak için. Yaklaşık 1.000 km yol. Oraya gittiğimde mapte ve tabda bir sürü kişi vardı. Fakat https://map.truckersmp.com/ sitesinde neden kimse gözükmüyor onu anlamadım. Herhangi bir ekstra ayar yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm