Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Remus Lupin

Uzman
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba, geçenlerde oyun kendiliğinden nedense sıfırlandı. Tüm grafik ayarları ve kontrol ayarları durduk yere gitti. Sonrasında bu olay yaşandıktan sonra biraz garip çalışmaya başladı oyun, ara sıra drop falan giriyordu oyuna. Calais'te zaten 30-25 FPS arası oynuyorum doğal olarak ama hiç çökme, drop vs. olmuyordu. Bu sorunu nasıl çözerim? Gerçekten can sıkıcı bir sorun.

Çözüm
Tarifinize göre oyunun bazı dosyaları eksilmiş gibi görünüyor. TruckersMP bir topluluk modu olduğundan eksik dosyaya denk geldiği vakit daha hızlı çöküyor olabilir.

TMP'yi silip yüklemenin yanında oyun dosyalarını doğrulatın.
Tarifinize göre oyunun bazı dosyaları eksilmiş gibi görünüyor. TruckersMP bir topluluk modu olduğundan eksik dosyaya denk geldiği vakit daha hızlı çöküyor olabilir.

TMP'yi silip yüklemenin yanında oyun dosyalarını doğrulatın.

Çözüm
Tarifinize göre oyunun bazı dosyaları eksilmiş gibi görünüyor. Truckers MP bir topluluk modu olduğundan eksik dosyaya denk geldiği vakit daha hızlı çöküyor olabilir.

Tmp'yi silip yüklemenin yanında oyun dosyalarını doğrulatın.

Hocam her şeyi yaptım. Şu an hiçbir şey denenmedim ama oyuna ilk girdiğimde server seçmemi isteyen ekranda altta ekte ki şey yazıyor. Nasıl kapatırım Alpha sürümünü?

Tarifinize göre oyunun bazı dosyaları eksilmiş gibi görünüyor. Truckers MP bir topluluk modu olduğundan eksik dosyaya denk geldiği vakit daha hızlı çöküyor olabilir.

Tmp'yi silip yüklemenin yanında oyun dosyalarını doğrulatın.

Şimdi denedim düzelmiş gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1772530276322.webp
    1772530276322.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme: