cemkaraca

Yetkin
Merhaba,

Normalde oyunda 60 FPS sabit aliyorum fakat kalabalık alanlarda 20-30 FPS'e kadar düşüyor. FPS yükseltme için Lossless Scaling açsam ban yer miyim? Veya işe yarar mı? Ryzen 5 5500U işlemcim var 16 GB RAM var.

@KrulTer Hocam siz denemistiniz. Nasıl optimize miydi?

Merhaba,

Normalde oyunda 60 FPS sabit aliyorum fakat kalabalık alanlarda 20-30 FPS'e kadar düşüyor. FPS yükseltme için Lossless Scaling açsam ban yer miyim? Veya işe yarar mı? Ryzen 5 5500U işlemcim var 16 GB RAM var.

@KrulTer Hocam siz denemistiniz. Nasıl optimize miydi?
140 saatin 130 saatini Lossless Scaling ile oynadım bir sorun yok. X4 modunda bile duisburg çıkışı hariç gecikme olmuyordu. Hep X4 modunda kullanıyorum, bu programı kullanmadan asla oynayamam.

140 saatin 130 saatini Lossless Scaling ile oynadım bir sorun yok. X4 modunda bile duisburg çıkışı hariç gecikme olmuyordu. Hep X4 modunda kullanıyorum, bu programı kullanmadan asla oynayamam.
Hocam rica etsem ayarlarınızı atar mısınız? Lossless Scaling ayarlarınızı yani.

Hocam rica etsem ayarlarınızı atar mısınız? Lossless Scaling ayarlarınızı yani.
Lossless Scaling 18.01.2025 23_26_58.webp X4 modunu sadece TruckerMP oynarken açıyorum, normal kullanımda X2.

Teşekkürler hocam son bir soru daha soracağım. Isınma konusunda değişiklik oldu mu öncesine gore?
Sıcaklık konusuna hiç bakmadım. TruckerMP için soruyorsanız sunucu yüzünden ne işlemci ne de ekran kartı kullanamadığından sıcaklık çoğu durumda düşüktür diye düşünüyorum.