Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her insanın yasalar çerçevesinde yürüyüş ve protesto hakkı var. Demekki bir sıkıntıları var ki gösteri yapıyorlar. Ben merkezi bir yerde oturuyorum. Bazen benim evimin önünden de geçiyorlar. Ama bu her gün ve sürekli değil, bırakın insanlar kendi hakları için yürüsünler.
Beraber yaşamada sıkıntı yok. Hepimiz insanız. Ama LGBT'li insanlar dikkat çekmek için yolda protesto falan yapıyor. Kusura bakmayın ama ben bunların protestolarını çekemem. Zaten ülkede her gün garip garip mevzular oluyor. Bir de bu LGBT mevzusu gelmesin.

Hiç "ergen" diye tarif edilen insan evlatlarından gördünüz mü?
Ergenlik geçicidir. Yaş aldıkça kendi doğana uygun yaşarsın.

Peki diyelim ki hastalık ve tedavi edilmesi gerekiyor. Bu ülkede Bülent Ersoy gibi bir geçeklik var. Hatta zeki müren içinde (her ne kadar ilaçların yan etkisi dense de) bir gerçeklik vardı. O zaman sanata yön vermiş bu insanları ne yapalım? Dışlayalım mı? Görmezden mi gelelim?

Yoo ben size dışlayalım mı dedim? Dikkatli okuyun. Siz kanser hastasını ölüme mi terk ediyorsunuz yoksa moral verip geçeceğini mi söylüyorsunuz? Ya da ilk başta genetikten gittik yine genetikten gidelim. Siz alzheimer hastasını dışlıyor musunuz yoksa tedavi edip moral mi sağlıyorsunuz? Lütfen konuyu istediğiniz yere çekmeyin.

İki cinsiyet olduğu doğru ama biz buna yönelim diyoruz zaten cinsiyet değil. Kadın gibi hissediyor ve benzemek istiyorsa trans da olur, fantezi ya da fetiş diyebiliriz buna bence.
Çirkef bir çingene olmadıkları sürece LGBT ok de, LGBTAPRQTWIX gerçekten abartı ve gereksiz bir saçmalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.