Trump: Tanrı sadece iki cinsiyet yarattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lacan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 716
  • Etiketler Etiketler
    tanrı
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her insanın yasalar çerçevesinde yürüyüş ve protesto hakkı var. Demekki bir sıkıntıları var ki gösteri yapıyorlar. Ben merkezi bir yerde oturuyorum. Bazen benim evimin önünden de geçiyorlar. Ama bu her gün ve sürekli değil, bırakın insanlar kendi hakları için yürüsünler.

Hiç "ergen" diye tarif edilen insan evlatlarından gördünüz mü?
Ergenlik geçicidir. Yaş aldıkça kendi doğana uygun yaşarsın.

Yoo ben size dışlayalım mı dedim? Dikkatli okuyun. Siz kanser hastasını ölüme mi terk ediyorsunuz yoksa moral verip geçeceğini mi söylüyorsunuz? Ya da ilk başta genetikten gittik yine genetikten gidelim. Siz alzheimer hastasını dışlıyor musunuz yoksa tedavi edip moral mi sağlıyorsunuz? Lütfen konuyu istediğiniz yere çekmeyin.

İki cinsiyet olduğu doğru ama biz buna yönelim diyoruz zaten cinsiyet değil. Kadın gibi hissediyor ve benzemek istiyorsa trans da olur, fantezi ya da fetiş diyebiliriz buna bence.
Çirkef bir çingene olmadıkları sürece LGBT ok de, LGBTAPRQTWIX gerçekten abartı ve gereksiz bir saçmalık.

LGBTAPRQTWIX gerçekten abartı ve gereksiz bir saçmalık.

Tek başına var olamayan kimselerin bir etiket altında kendini güvende hissetme çabası. Yakında yeni bir şeyler uydurur birkaç harf daha eklerler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…