Detaylar
Kim cevapladı?ABD başkanı Donald Trump günde gümrük vergilerinden 2 milyar dolar kazandığını söyleyip diğer ülkelerin anlaşma için ilk günden heyet gönderdiğini belirtti.
Adam işi biliyor ya. Bir de doğuştan şanslı. Babası sayesinde zaten emlak kralı oldu. Ve şimdi ABD'yi yönetiyor.
Evet cidden öyle.Adam işi biliyor ya. Bir de doğuştan şanslı. Babası sayesinde zaten emlak kralı oldu. Ve şimdi ABD'yi yönetiyor.
![]()
Devlet aklı. Trump'ın yanındayım. Türkiye bizi kıskanıyor.
Trump vergileri arttırarak çok iyi bir adım attı ülkesi için. Maalesef biz onları kıskanıyoruz biz ağzı açık bakarız. Halimize mi üzüleyim bilemedim ama alıştık yuvarlanıp gidiyoruz. Hayat amerikalılara güzel. Neyse halimize şükür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackraven
Üstün
Trump vergileri arttırarak çok iyi bir adım attı ülkesi için. Maalesef biz onları kıskanıyoruz biz ağzı açık bakarız. Halimize mi üzüleyim bilemedim ama alıştık yuvarlanıp gidiyoruz. Hayat amerikalılara güzel. Neyse halimize şükür ederim.
Bu 2 milyar dolarlık vergiyi Amerikalılar ödüyor. Nasıl ülkesi için iyi bir adım atmış oluyor?
Daha fazla vergi daha fazla hizmet demektir. Daha fazla hizmet daha iyi sosyal yaşam demektir.Bu 2 milyar dolarlık vergiyi Amerikalılar ödüyor. Nasıl ülkesi için iyi bir adım atmış oluyor?
Blackraven
Üstün
Daha fazla vergi daha fazla hizmet demektir. Daha fazla hizmet daha iyi sosyal yaşam demektir.
Çünkü ABD'de topladığı vergileri halka aktarması ile ünlü bir devlettir.
Evet ancak... Şey neyse zil falan çalar şimdi. Ama Trump şuana kadar gelmiş en iyi ABD başkanlarındandır bana göre. Ülkesi için iyi lider.Çünkü ABD'de topladığı vergileri halka aktarması ile ünlü bir devlettir.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-