Detaylar
Kim cevapladı?Herif tam tüccar. Büyük bir yatırımcı gibi düşünüyor.
Bunun sebebi Ukrayna Hem Amerikaya hem de İngiltere'ye yardım karşılığı maden anlaşması sundu. Trump da ondan böyle bir soru soruyor.
Toz pembe hayaller kuran Avrupa'nın önüne Ukrayna'yı bıraktı. Açık açık "Bakın, salak salak işlerle uğraşırsanız sonunuz böyle olacak." dedi resmen. Şimdi de ya benlesiniz ya da sizi Ruslara yem ederim kafasında. Önüne gelene posta koyuyor.
Bold Pilot
Uzman
Biden gibi bir moruktan sonra Trump iyi oldu. Kötünün iyisi en azından bana göre. Açıksözlü olmasına hayranım, dünyanın lideri ve farkında.
Yarın bir gün Rusya kapılarına dayanacaktı onlar da böyle denediler şanslarını engellediler biraz bence.Toz pembe hayaller kuran Avrupa'nın önüne Ukrayna'yı bıraktı. Açık açık "Bakın, salak salak işlerle uğraşırsanız sonunuz böyle olacak." dedi resmen. Şimdi de ya benlesiniz ya da sizi Ruslara yem ederim kafasında. Önüne gelene posta koyuyor.
Kesinlikle yaptığı hareketler karaktersizce fakat dediğiniz şu cümle çok doğru ''Dünya lideri ve bunun farkında'' resmen ona göre davranıyor onun özgüveni ve zaten güçlü bir adam olmanın verdiği ekstra özgüven var.Biden gibi bir moruktan sonra Trump iyi oldu. Kötünün iyisi en azından bana göre. Açıksözlü olmasına hayranım, dünyanın lideri ve farkında.