KayzerAgustus
Uzman
Peki sadece müzik için ne önerirsiniz ? Shenzende olsa supermix alacaktım lakin yokmuş. Bütçe 150 dolar.Başka önerdiğim IEM yok. Nova'yı kimse oyun için almıyor.
Peki sadece müzik için ne önerirsiniz ? Shenzende olsa supermix alacaktım lakin yokmuş. Bütçe 150 dolar.Başka önerdiğim IEM yok. Nova'yı kimse oyun için almıyor.
Ne dinliyorsun müzik olarak?Peki sadece müzik için ne önerirsiniz ? Shenzende olsa supermix alacaktım lakin yokmuş. Bütçe 150 dolar.
Rock, Rap, Metal.
Simgot EM6L. Nova, metal icin uygun degil.
bende aşırı rock ve metal dinliyordum iyi kide em6l önermişsiniz o zaman nova alıyordum yoksa :d
Nova Pop ve turevi populer kultur icin daha uygun bir IEM.bende aşırı rock ve metal dinliyordum iyi kide em6l önermişsiniz o zaman nova alıyordum yoksa :d
Lazim degil. Eger daha yuksek ses istersen alabilirsin. Ben gereksiz buluyorum bu butcede.Bu arada hocam ses kartı vs. lazım mıdır EM6l için o kadar güçlü bir kulaklık mı?
Eğer lazımsa öneriniz nedir tam potansiyel kullanmak için.
Peki sizce 90 dolar civarı em6l almak yerine 50-50 veya 60-60 şeklinde 2 tane farklı iem almam daha iyi olur mu yoksa em6l ye değer mi ?
EM6L daha iyi olur.Peki sizce 90 dolar civarı em6l almak yerine 50-50 veya 60-60 şeklinde 2 tane farklı iem almam daha iyi olur mu yoksa em6l ye değer mi ?