Türk Telekom altyapısında Turknet tavsiye eder misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xFreak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 62
  • Etiketler Etiketler
    tavsiye
Yakın zamanda ISS firmamı değiştirmeyi düşünüyorum. Evimizde TT Fiber altyapısı bulunuyor. Turknet'i TT Fiber altyapısında tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse TT'de kampanya yakalamaya bak. Olmuyorsa Turknet kullanırsın. Ya da tam tersi yap. Turknet kullan, beğenmezsen iptal et TT kullan.

Ben o şekilde kullanıyorum. Yıllık toptan ödemeyle gayet iyi fiyata geliyor. Bu süreçte altyapın 1000 Mbps hızı destekliyorsa istediğin aylarda ek ücretiyle 1000 Mbps hızı açıp kapatabiliyorsun. Kablolu olarak kullanamadığındam ötürü ara ara bazı problemler yaşasam da genel olarak şu anlık internetin hızıyla performansıyla alakalı bir problemim yok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen önermem. Altyapı TT olunca pek önem vermiyorlar. Arıza yaşarsan TT ekibine bel bağlarsın, Turknet bir şey yapamıyor.

Kesinlikle tavsiye ederim ama sorun çıkarsa muhatabın doğal olarak TT olacak. Umarım sorun yaşamazsın. Yaşayacağını düşünüyorsan Türk Telekom'un kendisine abone ol.

Yakın zamanda ISS firmamı değiştirmeyi düşünüyorum. Evimizde TT fiber altyapısı bulunuyor. Turknet'i TT fiber altyapısında tavsiye eder misiniz?

O şekilde Turknet ile kullanıyorum memnunum 800-900 arası download 50 upload alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…