S sumosami Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 6 22 Kasım 2024 #1 ZyXEL DX3200-BO TTNET'liyken kullandığımız modemdi. Bazı sebeplerden dolayı aboneliği sonlandırdım. Şimdi TurkNet'ten abonelik almak istiyorum ama bir daha modem parası vermek istemem. Elimdeki modem kullanılır mı, yoksa yenisini mi almam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
ZyXEL DX3200-BO TTNET'liyken kullandığımız modemdi. Bazı sebeplerden dolayı aboneliği sonlandırdım. Şimdi TurkNet'ten abonelik almak istiyorum ama bir daha modem parası vermek istemem. Elimdeki modem kullanılır mı, yoksa yenisini mi almam gerekiyor?
Çözüm Recep Baltaş 22 Kasım 2024 Elinizdeki modemde kullanıcı adı ve şifre değiştirilebiliyorsa yeni operatörünüzle sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz gerek.
Elinizdeki modemde kullanıcı adı ve şifre değiştirilebiliyorsa yeni operatörünüzle sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz gerek.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 22 Kasım 2024 #2 Elinizdeki modemde kullanıcı adı ve şifre değiştirilebiliyorsa yeni operatörünüzle sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
Elinizdeki modemde kullanıcı adı ve şifre değiştirilebiliyorsa yeni operatörünüzle sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz gerek.
KS KS S sumosami Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 6 22 Kasım 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Elinizdeki modemde kullanıcı adı ve şifre değiştirilebiliyorsa yeni operatörünüzle sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Recep ağabey. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Elinizdeki modemde kullanıcı adı ve şifre değiştirilebiliyorsa yeni operatörünüzle sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Recep ağabey.