TTNET VC220 hız sorunu

Chkdsk

Çalışkan
İyi günler arkadaşlar,

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi TTNET kullanıcısıyım ve malum modemi kullanıyorum. Sorunlu bir modem olarak bilinir kendisi fakat yakınlarda deneyebileceğim farklı bir modem olmadığı için şuraya bir SS atıp sorunun modem kaynaklı olup olamayacağını sormaya geldim

2 hafta kadar önce bir anda upload'uma biri çelme taktı. 9000'lerde seyreden değer bir anda 600'lere düştü. Tam olarak orada görüldüğü gibi upload hızım da 600kbsn şu anda. Kafama takılan; modem kaynaklı bir sorun olmuş olsa, orada normal değerler (9***kbsn) gözükmesi gerekmiyor mu? 764 Max, 606 mevcut olarak gözüküyor. Modem kafayı yememiş gibi

Kod:
Yazılım Versiyonu: VC220-G3u-v2.0_230301
Donanım Versiyonu:VC220-G3u v2 00000001
DSL Versiyonu: FwVer:5.10.6.0_B_A60901 HwVer:T14.F7_0.0

Hızlı cevap için çok teşekkürler Recep. Önceleri modemi kapatıp açınca düzelen bir durumdu fakat artık ne yazık ki bu olmuyor. Modem üzerinde 600 upload gözüküyor olması hayli kafa karıştırıcı oldu benim için. ISS ile yırtınmaya devam o halde. Tekrar teşekkür ediyorum.

Port değişimine kurban gitmiş olabilirsiniz, kablolarının hasar almış olabilir. Bende de aynı modemden var ama bu sorun bana saha ekibinin vurdumduymazlığı gibi geldi.

Duymayı istediğim en son şey modem harici olan şeylerdi. yine de teşekkür ederim ilginize. çok sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…