• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Tuborg yüksek alkollü bira sarhoş eder mi?

1 bira ile sarhoş olunmaz. Minimum 5-6 kutu içmek lazım. Tabii bünyeye göre değişir. Bomonti içmen daha mantıklı ilk içişte. Alkol içmeni de tavsiye etmiyorum.

İlk defa içiyorum sarıdan içeçeğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vücudunuza zararlı önermiyorum, hem daha çocuksun ailen bu duruma çok üzülür ve kızar en azından kendini önemsemiyosan geleceğini düşün.

Bence yüksek alkollü biralar pek güzel değil. Heineken , Corona veya Carlsberg tavsiye ederim. Ama pahalılar evet, o yüzden Efes gider diyebilirim.

Bünyeni bilmiyorum ama bir tane bir şey yapmaz 50 kilo değilsen. Yine de içme tavsiye etmiyorum. Zararlı alışkanlıklara hayır.

Umarım kola gibi içecekler içmiyor ve hiç bir işlenmiş gıda tüketmiyorsundur çünkü biradan daha zararlılar.

Son düzenleme:
Etmez. Tercihin de kötü. Carlsberg, Miller, Bomonti, Blanc deneyebilirsin.

Carlsberg Luna ve Blanc meyve aromalı. Başlangıç için iyi.

Etmez. Tercihin de kötü. Carlsberg, Miller, Bomonti, Blank deneyebilirsin.

Carlsberg Luna ve Blank meyve aromalı. Başlangıç için iyi.
Bu damak tadı ama şahsen aromalı biraları hiç sevmiyorum bence önce normal birayı denesin.

Bu damak tadı ama şahsen aromalı biraları hiç sevmiyorum bence önce normal birayı denesin.
Kişisel tercihim aromalı tercih etmesinden yana. Yine de üstte düz bira da önerdim. Üye hangisini tercih ederse artık.

Ağzı alışırsa Weihenstephaner de denemeli hatta, onu da ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…