TUF Gaming VG279Q5R monitör, VG279Q5A ile değiştirilmeli mi?

Emre042

Çalışkan
Selamlar,

Vatan Bilgisayar'dan 3-4 gün önce, arkadaşım ile birlikte 2 adet "VG279Q5R" monitör aldım.
Ben AMD Freesync premium olarak kullanabiliyorum. Benim için bir problemi yok.
Ama arkadaşım Nvidia ekran kartı ile g-sync açabiliyor. Ama "Seçilen ekran G-Sync uyumlu olarak doğrulanmış değil" diye bir uyarı veriyormuş.
Oyuna girdiğinde aldığı fps'e göre hz değeri değişkenlik gösteriyor. Yani Adaptive sync çalışıyor.

Benim öğrenmek istediğim. İade-değişim süresi dolmadan monitörü değişim yapmama gerek var mı? VG279Q5A modeli G-sync ve Freesync Premium destekli, onun ile değişim yapmalı mıyım? Bende ilerde Nvidia ekran kartı alırsam sorun yaşamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Mevcut VG279Q5R monitörü, AMD FreeSync ile uyumlu olduğu için sizin için bir sorun yaratmıyor.
  • Arkadaşınızda "Seçilen ekran G-Sync uyumlu olarak doğrulanmış değil" hatası, VG279Q5R modelinin G-Sync'e resmi olarak onaylanmadığı anlamına geliyor.
  • Eğer arkadaşınız, Adaptive Sync özelliğinden yararlanabiliyorsa performansını etkileyen başka bir sorun yoktur. Ancak resmi G-Sync onayına sahip olmamak bazı kullanıcılar için sorun olabilir.
  • Geçiş yapmayı düşünüyorsanız, VG279Q5A modelinin hem G-Sync hem de FreeSync Premium desteği sunduğunu göz önünde bulundurmak önemli. Bu, gelecekte bir NVIDIA ekran kartı almayı düşündüğünüzde ekran uyumluluğunuz açısından daha iyi bir seçenek olabilir.
  • İade veya değişim süresi dolmadan bu konuyu değerlendirmeniz önerilir.
  • Kısacası, eğer G-Sync uyumu sizin için önemliyse ve ileriye dönük bir sorun yaşamak istemiyorsanız VG279Q5A modeli ile değişim yapmayı düşünebilirsiniz.

Adım adım:
1. Arkadaşınızın sorununu değerlendirip, eğer G-Sync kullanımı önemliyse VG279Q5A'ya geçin.
2. Monitörlerinizi Vatan Bilgisayar'a götürmeden önce iade-değişim süresini kontrol edin.
3. Yardım almak için mağaza ile iletişime geçin ve durumunuzu açıklayın.
4. Gerekli bilgiyi alıp değişiminizi gerçekleştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…