Oyunun bir sahnesinde geriye dönüyordum ve abi/babasıyla ava gidiyor karakter ve kurt saldırıyor. Tüfek bizde ama vuramadigimiz için yakınınız yaralaniyor, ondan sonra birlikte gidiyorlar ama yaralandığı için oluyordu sanırım. Birinden izlemiştim, bilen var mı bu oyunu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oyunun bir sahnesinde geriye dönüyordum ve abi/babasıyla ava gidiyor karakter ve kurt saldırıyor. Tüfek bizde ama vuramadigimiz için yakınınız yaralaniyor, ondan sonra birlikte gidiyorlar ama yaralandığı için oluyordu sanırım. Birinden izlemiştim, bilen var mı bu oyunu?
Olabilir mi?
Last of Us olabilir mi?
Burak Birinci
Üstün
Red Dead Redemption 2 olabilir.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Daha yeni bitirdim böyle sahne yok, muhtemelen rdr2.
RDR 2 değil, zaten böyle bir sahne de yok oyun.
gustavo
Üstün
3D tarzı bir oyunmu bilmiyorum House olabilir.
Seçim yapılan bir oyundu galiba.
Dediğin oyun değil.
gustavo
Üstün
Galiba ona en yakın bildiğim oyun House ama pek muhtemel değil.
Böyle bir sahneyi hatırlıyorum ve oynamıştım, biraz daha detay verebilir misiniz? Benim de dilimin ucunda fakat hatırlayamıyorum tam olarak.
Olabilir mi?
Yeni konular
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi