Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Herkes olaylardan haberdar olmuş sanırımBi ara kolonya içmiştin eğer kalıntıları duruyorsa midende git onu alıp sil ekranı.
Boyayı çıkardım da çizik hala bayağı derin hocam.Olaya ayrı yorumlara ayrı güldüm gece gece. Monitörü gözden çıkardıysanız izopropil alkolü deneyin. Çizilmiş olsa da en azından boyayı sökerseniz çok sırıtmaz.
Fotoğraf atar mısınız, nasıl görünüyor?
Şu an ekran kapalı hocam bilgisayarı açınca atarım fotoğraf birazdan.
Şöyle hafiften izi kaldı hocam
Eki Görüntüle 29520
Tüh daha az iz bekliyordum, geçmiş olsun hocam. Umarım uyguna bir panel bulursunuz da çok masraflı olmamış olur.
Hocam cam cilası falan buldum internette ise yarıyor mudur sizce? Panel cam değil ama denemekten zarar gelmez.Tüh daha az iz bekliyordum, geçmiş olsun hocam. Umarım uyguna bir panel bulursunuz da çok masraflı olmamış olur.
Matematiğin hayatım boyunca beni en çok etkileyeceği olayHayatın boyunca 3x+2y ile yaşayacaksın. Alışmaya bak.
Ekran puslu ya dışındaki puslu katman da soyulmuş kabak gibi belli oluyor
Hocam cam cilası falan buldum internette ise yarıyor mudur sizce? Panel cam değil ama denemekten zarar gelmez.
Onlar çizilme öncesi atılmıyor muydu ya? Pek bilgim yok hocam, çiziği geçirecek malzeme olacağını da sanmıyorum ama böyle bir iddiada bulunan varsa denenir. Siz yine de geri kalanı kurtarın da çıkıyorsa da bir panel masrafı çıksın.
Matematiğin hayatım boyunca beni en çok etkileyeceği olay![]()
15kyı hiç edince erkekler:
Eki Görüntüle 29520
İyi yönden bakın, hiç unutmayacaksınız sınavda yardımcı olur.