Learnof

Üstün
Makaleler
2
Çayımı yudumlayıp dizimi izlerken oynayabileceğim "chill" tarzda oyun önerir misiniz? Detay olmayan strateji olabilir. Farm yapıp gelişmeye uygun oyunlar olabilir.

Age of History 2 olabilir. Eğer full haritayı ele geçireceğim derdine düşmezsen iyi; sadece farklı kayıtlarda farklı farklı ülkeleri ele geçirmeye uğraşırsan yani kendince senaryolar kurarsan gayet chill olur. Yani stratejisi var lakin chill şeklinde çünkü belli bir süreden sonra harita boyama oyununa dönüyor. He bu süreç ben için eğlenceli geçmişti ama 55 saatte kadar. Yine belli bir süre seni idare edebilir. Birde seriye Age of History 2 Definetive Edition geldi o da daha gelişmiş versiyonu. Hani sanki bir kaç ufak özellik sunan DLC gibi gerçi ama serinin 3 oyunu da benzer fiyatta.

Bu oyunu oynuyorum fakat benden daha iyi oynayanları görünce tadım kaçıyor. Başlangıçları yapamıyorum anlamadığım bir şekilde.
Her şeyin başı elektrik hocam. Koy kömür santralini gitsin. İyi oynamak diye de bir şey yok bence. Herkes hayalindeki gibi oynuyor sonuç olarak.