Siyah giymeyi seviyorum. Boxer, atlet, T-Shrit ve pantolon siyah oldu. Bir çoraplar kaldı. Markayı giymeyi de sevmem. Desensiz, dümdüz siyaha devam ederim. Sizin yorumunuz nedir?

İyi Sosyaller.

Benim de öyle. Arada gri ve lacivert giyerim ek olarak. Değiştirmek istiyorsan bir arkadaşınla gidip tişört gömlek falan seçin mağazadan. Tek gidersen bir iki set daha siyah alıp çıkarsın o mağazadan, denedim oradan biliyorum.

Benim de öyle. Arada gri ve lacivert giyerim ek olarak. Değiştirmek istiyorsan bir arkadaşınla gidip tişört gömlek falan seçin mağazadan. Tek gidersen bir iki set daha siyah alıp çıkarsın o mağazadan, denedim oradan biliyorum.
Hocam sosyete pazarından alıyorum. Ucuz şeylerden alıyorum. Normalde hemen karar veren müşteri sevilir, ama gittiğim yer siyahtan başka bir şey giysene diyor. Garip adam yahu. :)

Siyahı bende çok seviyorum. 6-7 yıldır sadece siyah pantolon ve diğer giysileri giyiyorum, çok hoşuma gidiyor. Nadiren farklı renkler de giyiyorum.

Siyahı bende çok seviyorum. 6-7 yıldır sadece siyah pantolon ve diğer giysileri giyiyorum, çok hoşuma gidiyor. Nadiren farklı renkler de giyiyorum.
Ama insan biraz garip oluyor. Ben bunu daha dün giymemiş miydim diye. :D T-Shrit terli mi değil mi diye kara kara düşünüyorum. Makineye atıp yıkanacak olanları diyorum.