Kilavuzda gosterdigi yer neresi onu anlamadim ama dediginiz gibi firca ile temizledim. Bir de şu dikdortgen kafalı olan cilt koruyuculu basligin icinde de beyaz seyden var, o tarafa su tutmamaya çalıştım yıkarken. Digerlerini normal yıkadım.

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Ürünü beğendiniz mi? Tüm vücut için nasıl bir ürün tahriş falan yapıyor mu?

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Ürünü beğendiniz mi? Tüm vücut için nasıl bir ürün tahriş falan yapıyor mu?
Hocam ben baya beğendim. Favorileri rahat rahat kendim kesiyorum saçımı uzatmak istediğimde favoriler mağara adamı gibi kalıyordu. Tüm vücut için de çok rahat bence. Bacak için 5mm kullandım 0'a vurmadım daha ama baya rahat kesiyor. Şarjı da gayet iyi uzun süre kullanabiliyorum. Bir tek temizlik konusu bir tık can sıkıyor makine içi kıl olunca yanında gelen hassas fırça ile temizliyorum tıraş sonu. Phillips'in sistemine de kaydettim bedava ek garanti süresi tanımladılar.

Başka sorunuz var ise yanıtlayabilirim. Bir tek hissettiğim eksiklik vücut için 1mm başlık koyulmamış onun yerine sakal 1mm başlığını kullanıyorum yani çokta eksiklik değil sonuçta sabunlayıp yıkayabiliyorum başlığı hijyenik olarak bir sorun olmuyor.

Hocam ben baya beğendim. Favorileri rahat rahat kendim kesiyorum saçımı uzatmak istediğimde favoriler mağara adamı gibi kalıyordu. Tüm vücut için de çok rahat bence. Bacak için 5mm kullandım 0'a vurmadım daha ama baya rahat kesiyor. Şarjı da gayet iyi uzun süre kullanabiliyorum. Bir tek temizlik konusu bir tık can sıkıyor makine içi kıl olunca yanında gelen hassas fırça ile temizliyorum tıraş sonu. Phillips'in sistemine de kaydettim bedava ek garanti süresi tanımladılar.

Başka sorunuz var ise yanıtlayabilirim. Bir tek hissettiğim eksiklik vücut için 1mm başlık koyulmamış onun yerine sakal 1mm başlığını kullanıyorum yani çokta eksiklik değil sonuçta sabunlayıp yıkayabiliyorum başlığı hijyenik olarak bir sorun olmuyor.
Hangi ürünü aldın? Favorini kaç numarayla kesiyorsun? Favori kesmeyi bir türlü beceremedim ya. Kalınlığını ayarlayamıyorum.

Hocam ben bayağı beğendim. Favorileri rahat rahat kendim kesiyorum saçımı uzatmak istediğimde favoriler mağara adamı gibi kalıyordu. Tüm vücut için de çok rahat bence. Bacak için 5mm kullandım 0'a vurmadım daha ama bayağı rahat kesiyor. Şarjı da gayet iyi uzun süre kullanabiliyorum. Bir tek temizlik konusu bir tık can sıkıyor makine içi kıl olunca yanında gelen hassas fırça ile temizliyorum tıraş sonu. Phillips'in sistemine de kaydettim bedava ek garanti süresi tanımladılar.

Başka sorunuz var ise yanıtlayabilirim. Bir tek hissettiğim eksiklik vücut için 1mm başlık koyulmamış onun yerine sakal 1mm başlığını kullanıyorum yani çok da eksiklik değil sonuçta sabunlayıp yıkayabiliyorum başlığı hijyenik olarak bir sorun olmuyor.

Hocam üstteki üründen aldınız değil mi? Bir de Garanti olayı nasıl oluyor? Demek istediğim ürün bize ulaştıktan sonra mı Phillips'in sistemine kaydediyoruz?

Hocam üstteki üründen aldınız değil mi? Bir de Garanti olayı nasıl oluyor? Demek istediğim ürün bize ulaştıktan sonra mı Phillips'in sistemine kaydediyoruz?
Model bu ama amazondan almadım Vatandan aldım. Evet MyPhillips hesabına kaydediyorsunuz baya basit.

Kusura bakmayın mesajı yeni gördüm. @tolga69

Son düzenleme: