Son 11 ayın en düşük fiyatı. Lazım ise kaçırmayın. Kaliteli bir akım korumalı priz. Normal priz almaktansa her türlü iyidir akım korumalı almak.
Detaylar
Kim cevapladı?Siyahını kullanıyorum ben de. Gayet memnunum, dandik hissettirmiyor. Bir UPS faydası görmüyor ama yine de temel olarak bir koruma sağlıyor. Elektrik gidip geldikten sonra routerım yandı, sonradan anladım önemini.Fiyat çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın. Siyahını 1 sene önce 550-600 civarına almıştım.
SunseTTime
Uzman
Emin değilim o konuda.Çok makbule geçti, sipariş ettim.
@Toby Fox Bu 5'li prizi salona koyduk diyelim, mutfağa ayrı bir üçlü ile uzattığımızda yine işe yarıyor mu?
Prize girişi tunçmatik ile yaparsanız işe yarar.
ExellionTR
Başarılı
Ben de şunu almayı düşünüyordum ama Tunçmatik de fiyatı iyi duruyor. Hangisini önerirsiniz?
Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz
Bir de bu var ama yukarıdakiyle farkı ne çözemedim.
Viko Multi-Let Şok Korumali Altili Toprakli Çarpma Karşıtı 1,5 Mt
Tunçmatik alıp geçtim. Konu için teşekkürler.
Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz
Bir de bu var ama yukarıdakiyle farkı ne çözemedim.
Viko Multi-Let Şok Korumali Altili Toprakli Çarpma Karşıtı 1,5 Mt
Tunçmatik alıp geçtim. Konu için teşekkürler.
Son düzenleme:
Prizleri o şekilde sıralı bağlamak pek sağlıklı değil. Hele ki mutfak kullanımı için tavsiye etmem.Çok makbule geçti, sipariş ettim.
@Toby Fox Bu 5'li prizi salona koyduk diyelim, mutfağa ayrı bir üçlü ile uzattığımızda yine işe yarıyor mu?
SunseTTime
Uzman
Fethiye'de kışın elektrik çok gider. Komşuların buzdolabı, televizyonu falan çok yanmıştır bu şekilde. O yuzden aldım, en azından salonda kullanır bizimkiler. Benim bilgisayar için ups var zaten. Teşekkürler.Prizleri o şekilde sıralı bağlamak pek sağlıklı değil. Hele ki mutfak kullanımı için tavsiye etmem.