Turbonet'e geçtikten sonra oyunlarda internet kaynaklı takılma yaşanıyor

mertalibikir

Başarılı
Merhaba, iyi akşamlar. Türk Telekom'dan Turbonet adında Manisa genelinde hizmet veren biz internet sağlayıcısına geçtikten sonra bir sorun fark ettim.

Türk Telekom'da 35/9 kullandığım DSL internette aldığım oyun performansını Turbonet'teki 100/100 tarifede alamıyorum, CS2'de İstanbul'daki sunucuya bağlandığımda takılmalar yaşıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışı çıkışları optimize değildir. Örneğin Turknet yurtdışı çıkışlarını optimize ettiği için daha hızlı bağlantı süreleri sağlıyor. Muhtemelen turbonet dediğiniz yerel sağlayıcının yurtdışı çıkış konularında yeterince çalışmaları yoktur veya Türk Telekom ile anlaşmaları gereği yeteri kadar bant genişliği alınmamıştır.

Kendi altyapılarını kullanıyorlar Türk Telekom'un bir müdahale edebildiğini pek sanmıyorum.

Kendi altyapılarını kullanıyorlar Türk Telekom'un bir müdahale edebildiğini pek sanmıyorum.

Türkiye'de tüm yurtdışı çıkışları bildiğim kadarıyla Türk Telekom tarafından sağlanıyor. Türk telekomun müdahale edemediği bir sağlayıcı olacağını sanmıyorum

CS2 de İstanbul'daki sunucuya bağlandığımda takılmalar yaşıyorum.

Ayrıca o düşük hızdaki internette CS de 60 ms sabit alıyordum bu "yüksek hızlı" internette ise 80 ms alıyorum CS'nin yurt dışı sunucularında.

Türkiye'de tüm yurt dışı çıkışları bildiğim kadarıyla Türk Telekom tarafından sağlanıyor. Türk Telekom'un müdahale edemediği bir sağlayıcı olacağını sanmıyorum.

Peki bu sorunu Turbonet'e nasıl bildirebilirim? Müşteri hizmetlerini aradığımda neleri demem daha uygun olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…