Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Ön USB 3.0 portları yavaş çalışıyor gibi, sanki belki hızlanır diye düşündüm de emin olamadım. Anakartı tamamen susturma ihtimalim var mı? Elektrik kesintisi olmasa bile bir şey olur mu? Korkudan yapamadım. Eski BIOS'un yedeğini aldım ama hiç açılmazsa o da işe yaramaz. Yapan arkadaşlar var mı ya da şahit olanlar? Böyle sorunlar olabiliyor mu?
Şu anki BIOS American Megatrends.
Ön USB 3.0 portları yavaş çalışıyor gibi, sanki belki hızlanır diye düşündüm de emin olamadım. Anakartı tamamen susturma ihtimalim var mı? Elektrik kesintisi olmasa bile bir şey olur mu? Korkudan yapamadım. Eski BIOS'un yedeğini aldım ama hiç açılmazsa o da işe yaramaz. Yapan arkadaşlar var mı ya da şahit olanlar? Böyle sorunlar olabiliyor mu?
Şu anki BIOS American Megatrends.
Ya zaten böyle bir firmanın yapacağı BIOS Update'den ne hayır gelir, muhtemelen başka sürümü bile yoktur varsa da artısı yoktur. Bunlar çinli fason anakartlar oluyor, genelde de içinde insyde H20 kurulu geliyor yani boşa uğraş tamamen.