Türev ve integral için fasikül şart mı?

Winner

Üstün
Merhaba, ben limit ve türevi Matematiğin İlacı ve 345'ten çözdüm. Şimdi 3D'den çözeceğim. Sonra aynı sırayla Integra'le geçeceğim. Acaba bundan sonra fasikül gerekir mi?

Vay be rakiplerim fasekül geçmiş bile ben daha başlamadım bunlara. Zamanın varsa çöz başka konu bitirmeyeceksen.

Vay be rakiplerim fasekül geçmiş bile ben daha başlamadım bunlara. Zamanın varsa çöz başka konu bitirmeyeceksen.
Yok daha PKOB duruyor ama ona en son bakacağım hiç unutmamak için. Zamanım yok yani.

Merhaba, ben limit ve türevi Matematiğin İlacı ve 345'ten çözdüm. Şimdi 3D'den çözeceğim. Sonra aynı sırayla Integra'le geçeceğim. Acaba bundan sonra fasikül gerekir mi?
Hangi fasikül? Barış veya Apotemi ise gider, tamamen eksiksizleşirsin.

Fasikül almadım ki. İlaç ve 345'ten çözdüm şimdi 3D'den çözeceğim.
3D'den sonra eksik hissedersen çöz ama zannetmiyorum hissedeceğini, üstüne soru çözüm videoları akar.

Yapıştır gitsin. Seneye çözmen gerekmeyecek nasılsa..

Yetişmez gibi yetişse bile eski konuları da tekrar etmen gerek. Hızlıdan konuları bitirip branş yapardim ben. fasikül çözmedim ben denemede LTİ den kaçmıyor çok absürt gelmediği sürece, bence gerek yok

Evet daha konularım bitmedi.

Evet daha konularım bitmedi.

Konu bitir o zaman. Vakit kalırsa düşünmeden al hızlıca çözmeye çalış. Üstte bir arkadaş denemeye geçmeni önermiş bence de söylediği mantıklı. 50 gün kalmış deneme çözmeye alışmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…