Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Vay be rakiplerim fasekül geçmiş bile ben daha başlamadım bunlara. Zamanın varsa çöz başka konu bitirmeyeceksen.
Winner
Üstün
Yok daha PKOB duruyor ama ona en son bakacağım hiç unutmamak için. Zamanım yok yani.Vay be rakiplerim fasekül geçmiş bile ben daha başlamadım bunlara. Zamanın varsa çöz başka konu bitirmeyeceksen.
SF26
Üstün
Hangi fasikül? Barış veya Apotemi ise gider, tamamen eksiksizleşirsin.Merhaba, ben limit ve türevi Matematiğin İlacı ve 345'ten çözdüm. Şimdi 3D'den çözeceğim. Sonra aynı sırayla Integra'le geçeceğim. Acaba bundan sonra fasikül gerekir mi?
Winner
Üstün
Fasikül almadım ki. İlaç ve 345'ten çözdüm şimdi 3D'den çözeceğim.Hangi fasikül? Barış veya Apotemi ise gider, tamamen eksiksizleşirsin.
SF26
Üstün
3D'den sonra eksik hissedersen çöz ama zannetmiyorum hissedeceğini, üstüne soru çözüm videoları akar.Fasikül almadım ki. İlaç ve 345'ten çözdüm şimdi 3D'den çözeceğim.
roseateanimam1
Uzman
Yetişmez gibi yetişse bile eski konuları da tekrar etmen gerek. Hızlıdan konuları bitirip branş yapardim ben. fasikül çözmedim ben denemede LTİ den kaçmıyor çok absürt gelmediği sürece, bence gerek yok
Winner
Üstün
Evet daha konularım bitmedi.Yetişmez gibi yetişse bile eski konuları da tekrar etmen gerek. Hızlıdan konuları bitirip branş yapardim ben. fasikül çözmedim ben denemede LTİ den kaçmıyor çok absürt gelmediği sürece, bence gerek yok
Dreamshox
Yetkin
Konu bitir o zaman. Vakit kalırsa düşünmeden al hızlıca çözmeye çalış. Üstte bir arkadaş denemeye geçmeni önermiş bence de söylediği mantıklı. 50 gün kalmış deneme çözmeye alışmak lazım.