Kırgızistan'daki birçok insan, kendisini Türk olarak görmüyor ve Rusça konuşuyor çoğunluğu. Şaşırmadım.

Onlara kızamıyorum açık söyleyeyim. Türkiye bile KKTC'ye önem vermiyorken, KKTC için bir politika üretmiyorken gidip 12 Milyar Dolarlık yatırımı ve ülkelerine gelecek sıcak parayı, diplomatik ilişkileri niye çöpe atsınlar? Aynısını Türkiye'de yapardı böyle bir durumda emin olun. Menfaatleri için gayet normal bir adım. Asıl kızmanız gereken iktidar. Gerçi, başımızdaki kişi yıllar önce Kıbrıs'dan toprak vermek isteyen birisi, kime ne anlatıyoruz ki?

Daha önce Kıbrıs cumhuriyetine büyükelçi atadılar. Böyle olacağı belliydi.

Adamlar haksız mı? Hayır.

Adamlar hakkımı bilmem ama KKTC'yı tanımamak için bir bahane olarak göstercek bir şey arıyorlar bulmuşlar bile.

KKTC'yı rum kesim sevmiyor hatta direk Avrupa sevmiyor bu yüzden yapıyorlar.

Onlara kızamıyorum açık söyleyeyim. Türkiye bile KKTC'ye önem vermiyorken, KKTC için bir politika üretmiyorken gidip 12 Milyar Dolarlık yatırımı ve ülkelerine gelecek sıcak parayı, diplomatik ilişkileri niye çöpe atsınlar? Aynısını Türkiye'de yapardı böyle bir durumda emin olun. Menfaatleri için gayet normal bir adım. Asıl kızmanız gereken iktidar. Gerçi, başımızdaki kişi yıllar önce Kıbrıs'dan toprak vermek isteyen birisi, kime ne anlatıyoruz ki?

Bütün politikacılar menfaat için politikacı olduğu için normaldir.

Menfaatleri için gayet normal bir adım.

Yani evet.

Son düzenleme:
Hocam Silivri soğ- bekleyin zil çalıyor(!).
"Silivri Soğuktur" şakaları hakkında tavrım oldukça ciddi. Bu şakalara haz etmiyorum.

Forumda beni bilen bilir zaten. Hakaret veya küfür etmedikçe, hakkınızda şikayet olmadıkça gözaltına alınmazsınız. İçiniz rahat olsun. Ben daha ağır konuşurdum ama forum ortamındayız, yapacak bir şey yok. İktidarın sizi korkuyla yönetmesine izin vermeyin. Yaşınız küçük olabilir (ki sanıyorum küçük) ama ne kadar muhalif olursam olsayım şunu söylerim; bu ülke tamam diktatörlüğe yakın bir ülke ama diktatörlük değil. Ben hiç küfür veya hakaret kullananlar dışında gözaltına alınan görmedim. Anca şikayet varsa alınırsınız, ondan sonra o şikayetçi hakkında sizi haksız şikayet ettiyse ayrı bir dava açarsınız. Zaten yanlış bilmiyorsam öyle durumlarda iş Kamu davasına dönüyor.

"Silivri Soğuktur" şakaları hakkında tavrım oldukça ciddi. Bu şakalara haz etmiyorum.

Forumda beni bilen bilir zaten. Hakaret veya küfür etmedikçe, hakkınızda şikayet olmadıkça gözaltına alınmazsınız. İçiniz rahat olsun. Ben daha ağır konuşurdum ama forum ortamındayız, yapacak bir şey yok. İktidarın sizi korkuyla yönetmesine izin vermeyin. Yaşınız küçük olabilir (ki sanıyorum küçük) ama ne kadar muhalif olursam olsayım şunu söylerim; bu ülke tamam diktatörlüğe yakın bir ülke ama diktatörlük değil. Ben hiç küfür veya hakaret kullananlar dışında gözaltına alınan görmedim. Anca şikayet varsa alınırsınız, ondan sonra o şikayetçi hakkında sizi haksız şikayet ettiyse ayrı bir dava açarsınız. Zaten yanlış bilmiyorsam öyle durumlarda iş Kamu davasına dönüyor.
Konu kıbrıstan nereye geldi anlamış değilim. Ayrıca yaş küçük değil.

Konu Kıbrıs'tan nereye geldi anlamış değilim. Ayrıca yaş küçük değil.

Her neyse işte boş verin şimdi onu bunu. Kıbrıs konusu cidden önemli hocam. Geçen rum kesimi Akdeniz'in içlerine kadar girip doğal gaz aradı. Yunanistan ile yıllardır birbirimizi tehdit edip güç gösterisi yaptığımız konu geçenlerde Yunanistan lehinde kapandı. Bu Türkiye için çok büyük bir hezimet. Ancak medya bunu haber dahi yapmadı. Haberi yapılmayan daha ne olaylar vardır kim bilir? Böyle giderse 5-6 yıla KKTC diye bir yer kalmayacak maalesef.

Her neyse işte boş verin şimdi onu bunu. Kıbrıs konusu cidden önemli hocam. Geçen rum kesimi Akdeniz'in içlerine kadar girip doğal gaz aradı. Yunanistan ile yıllardır birbirimizi tehdit edip güç gösterisi yaptığımız konu geçenlerde Yunanistan lehinde kapandı. Bu Türkiye için çok büyük bir hezimet. Ancak medya bunu haber dahi yapmadı. Haberi yapılmayan daha ne olaylar vardır kim bilir? Böyle giderse 5-6 yıla KKTC diye bir yer kalmayacak.

Bildiğim kadarıyla KKTC askeri dahil her alanda bizden destek alıyor. Yunanistan bu saatten sonra oraya elini bile süremez diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla KKTC askeri dahil her alanda bizden destek alıyor. Yunanistan bu saatten sonra oraya elini bile süremez diye düşünüyorum.
Türkiye destek vermese KKTC 1 ay bile dayanamaz zaten hem ekonomik hem askeri açıdan. Yunanistan KKTC'ye belki askeri operasyon falan düzenleyemez ama siyasi ve dış arenada galip geldiler maalesef. Adamlar KKTC'nin deniz sınırları içerisinde doğalgaz arıyorlar, bundan ötesi var mı?