Eksiğimiz falan yok. Duygusallık 'ta yapmıyoruz gerçekleri söylüyoruz.

Sizce Rumlar sınırları kanla çizilmiş bir ülkeye bundan sonra girmeye cesaret edebilirmi?

Reis olduğu sürece zaten askeri alanda güçlüyüz.
Reisin olduğu sürece senin ülkeni başka devletler parmaklarında oynatmaya devam ederler.

İnanmıyor musun? Örnekler:
1. Rahip Brunson olayı
2. "Ben olduğum sürece İsveç ve Finlandiya NATO'ya giremez." dedikten sonra yaşananlar
3. Bu konuda bahsedilen olay.
4. Trump'ın "Aptal olma" mektubu. Bu mektubu sergiliyor hatta halka açık bir şekilde.
5. Putin'in kapısında bekletilme olayı
6. AB'nin verdiği para karşılığında mültecileri Türkiye'de tutmamız...

Eksiğimiz falan yok. Duygusallık'ta yapmıyoruz gerçekleri söylüyoruz.

Sizce Rumlar sınırları kanla çizilmiş bir ülkeye bundan sonra girmeye cesaret edebilir mi?

Reis olduğu sürece zaten askeri alanda güçlüyüz.

O kadar çok eksiğin var ki; saysam muhtemelen ayrı bir konuya geçmemiz gerekir. O yüzden hiç kendimi kasmıyorum, bilen zaten biliyor. Savaşlar artık eskisi gibi doğrudan sınırlardan ve karadan yapılmıyor, haberiniz olsun.

1. Dünya Savaşı'ndaki gibi elinizde silahla asker kovalama devri çoktan bitti. Çağ bilim ve teknoloji devri, kendini geliştirirsen korkmazsın. Bu kadar basit. Duygusal açmazlardan çıkıp biraz realiteye dönmenizi tavsiye ediyorum.

Türkiye'de ki askeri alanın güçlü olmasının da sebebi "Reis" değil, coğrafya ve yaşadığımız şartlar bizim güçlü kalmamızı zorluyor. Başka bir Cumhurbaşkanı da olsaydı, aynı atılımları yapmak zorundaydı :).

Senin gibi insanların bu ülkeye hiçbir katkısı yok hatta katkısından fazla zararı var.

Daha kendi ülkemize laf ediyorsun yok şunu yapmaktan acizmişiz vs diyorsun.

Yazık vallahi kendi liderimizi, ülkemizin askeri başarısına laf ediyorsun ya vallahi diyecek bir şey bulamıyorum sana.

Sizin gibi insanların davranış ve yıkanmıs beyinlerinizi düzeltecek bir proje olsa da en azından bağış yapsak.
Tamamdır, iktidar yanlısı küçük bir çocuk olduğunu anlamış olduk. Ayrıca laf attığın kişilere dikkat et, senin yaşın kadar eğitim geçmişim var. Hiç kimse eleştirilemez değildir. Hadi git “Phonk Military Edit” izle kendine gel küçük çocuk.

@20571,
Profiline göz attım, tamamen dalga gecmek ve troll yapmak icin açmışsın profilini. Komik değilsin, git bir ise gir ailene ufak bir katkın olsun. En azından dersine çalış. Siyasi ve politik konular seni aşar.

Son düzenleme:
Reisin olduğu sürece senin ülkeni başka devletler parmaklarında oynatmaya devam ederler.

İnanmıyor musun? Örnekler:
1. rahip brunson olayı.
2. "ben olduğum sürece İsveç ve Finlandiya NATO'ya giremez." dedikten sonra yaşananlar.
3. bu konuda bahsedilen olay.
4. Trump'ın "aptal olma" mektubu. Bu mektubu sergiliyor hatta halka açık bir şekilde.
5. Putin'in kapısında bekletilme olayı.
6. Ab'nin verdiği para karşılığında mültecileri Türkiye'de tut.

Bizim olası savaş durumu gibi vs şeylerden bahsetmemize rağmen sen gelip reis konularını açmışsın.
Ayrıca o adamı bende desteklemem ama tabii ki de iyi olduğu bir alan var oda askeri alan.
Ama her neyse bunları bir kenara atarım önemli meseleler var rumlardan askeri olarak daha güçlüyüz daha çok tankımız var.

1. Dünya Savaşı'ndaki gibi elinizde silahla asker kovalama devri çoktan bitti. Çağ bilim ve teknoloji devri, kendini geliştirirsen korkmazsın. Bu kadar basit. Duygusal açmazlardan çıkıp biraz realiteye dönmenizi tavsiye ediyorum.

Türkiye'de ki askeri alanın güçlü olmasının da sebebi "reis" değil, coğrafya ve yaşadığımız şartlar bizim güçlü kalmamızı zorluyor. Başka bir Cumhurbaşkanı da olsaydı, aynı atılımları yapmak zorundaydı :).

Savaşlar Kara'dan olmuyor ise neden tank, piyade diye birimler var?

Tamamdır, iktidar yanlısı küçük bir çocuk olduğunu anlamış olduk. Ayrıca laf attığın kişilere dikkat et, senin yaşın kadar eğitim geçmişim var. Hiç kimse eleştirilemez değildir. Hadi git “phonk military edit” izle kendine gel küçük çocuk.

@20571,
Profiline göz attım, tamamen dalga gecmek ve troll yapmak icin açmışsın profilini. Komik değilsin, git bir ise gir ailene ufak bir katkın olsun. En azından dersine çalış. Siyasi ve politik konular seni aşar.

İktidar yanlısı değilim sadece o adamın askeri alanda ülkeyi geliştirdiğini söyledim yoksa gerisi malum niye destekliyim daha fazla tartışmak istemiyorum konu kapansın.

Tamamdır, iktidar yanlısı küçük bir çocuk olduğunu anlamış olduk. Ayrıca laf attığın kişilere dikkat et, senin yaşın kadar eğitim geçmişim var. Hiç kimse eleştirilemez değildir. Hadi git “Phonk Military Edit” izle kendine gel küçük çocuk.

@20571,
Kendimizi kötülemeye gerek yok askeri alanda iyiyiz. Ben bunu söyledim diye iktidar yanlısı olmuyorum.

Son düzenleme:
İktidar yanlısı değilim sadece o adamın askeri alanda ülkeyi geliştirdiğini söyledim yoksa gerisi malum niye destekliyim daha fazla tartışmak istemiyorum konu kapansın.
Askeri alanda ülkeyi mi geliştirdi? Altay denen proje 2007'den bu yana bekliyor. O kadar bütçe aktarıldı ama ortaya konan bir şey yok. 2016-2017 gibi bitmesi gereken ve bugün teslimatı yapılması gereken proje daha bitmemiş vaziyette. Sadece bu değil, BAYRAKTAR mı yaptı? Ne yaptı? Kızılelma falan mı? Bunların neredeyse hepsi 2000'lerin başında zaten projesi atılmıştı. ALTAY buna dahil. Bu projelerin çoğu Erdoğan döneminde sekteye uğradı. BAYRAKTAR ile hava savaşını alamazsın. O kızılelma falan üretilene kadar Yunanistan tüm filosunu F-35 ile kaplayacak ve bugün yaptığı gibi 12mil konusunu açacak. Eskiden hava gücün vardı karşı koyuyordun, şimdi nasıl koyacaksın? Ne ABD ne başka bir ülke sana kimse silah satmıyor. Al sana Askeri alanda gelişme.
Kendimizi kötülemeye gerek yok askeri alanda iyiyiz. Ben bunu söyledim diye iktidar yanlısı olmuyorum.
"Liderimizi kötüleme, ülkemizi kötüleme" diyen bir Kanzisin. Kanzi ne demek biliyor musun? Devlet taparlık. İşte "vardır devletin bir bildiği, devlet değil hükümet kanzi, ne olursa olsun liderimizi kötüleyemezsin" kafasında olanlar. Hah, işte o sensin. Yaşına veriyorum, bir daha beni veya başkasını forumda "hainlik" ile suçlarsan sonraki tavrım ciddi manada ağır olacak, alttan aldığıma bakma. Birisini hainlik ile suçlamanın ne derece büyük bir suçlama olduğunu idrak edemediğini düşünüp alttan alıyorum. Zaten laflarından işte "beyin bağışı lazım" tarzı laflarından az çok çözdüm seni.

Askeri alanda iyi değiliz. 20 yıl önce Yunanistan'ın gücüyle bizim gücümüz arasındaki fark 3 ise, şu anda 2 ve bu gün gittikçe azalıyor. Yunanistan bize yaklaşıyor askeri alanda. Bundan 10 yıl sonra yüksek ihtimalle Ege denizinde tek hakim güç olacak. Daha modern bir uçak ve kara ordumuz yok. Tek modern ordumuz deniz filoları. Bayraktar ile F-35 düşüremezsin. Ekonomik olarak bitiksin, askeri projelerin aksıyor veya ambargolardan dolayı yapılamıyor. Yunanistan gibi bir ülke bile sana kafa tutabiliyor Ege'de. Bu askeri güç mü? Biz bundan 40 yıl önce Yunanlıları Kıbrıs'dan atıyorduk, ABD ambargosuna ve tehditlerine rağmen. Şimdi Suriye'de operasyon yapamıyorsun.

Askeri alanda ülkeyi mi geliştirdi? Altay denen proje 2007'den bu yana bekliyor. O kadar bütçe aktarıldı ama ortaya konan bir şey yok. 2016-2017 gibi bitmesi gereken ve bugün teslimatı yapılması gereken proje daha bitmemiş vaziyette. Sadece bu değil, BAYRAKTAR mı yaptı? Ne yaptı? Kızılelma falan mı? Bunların neredeyse hepsi 2000'lerin başında zaten projesi atılmıştı. ALTAY buna dahil. Bu projelerin çoğu Erdoğan döneminde sekteye uğradı. BAYRAKTAR ile hava savaşını alamazsın. O kızılelma falan üretilene kadar Yunanistan tüm filosunu F-35 ile kaplayacak ve bugün yaptığı gibi 12mil konusunu açacak. Eskiden hava gücün vardı karşı koyuyordun, şimdi nasıl koyacaksın? Ne ABD ne başka bir ülke sana kimse silah satmıyor. Al sana Askeri alanda gelişme.

"Liderimizi kötüleme, ülkemizi kötüleme" diyen bir Kanzisin. Kanzi ne demek biliyor musun? Devlet taparlık. İşte "vardır devletin bir bildiği, devlet değil hükümet kanzi, ne olursa olsun liderimizi kötüleyemezsin" kafasında olanlar. Hah, işte o sensin. Yaşına veriyorum, bir daha beni veya başkasını forumda "hainlik" ile suçlarsan sonraki tavrım ciddi manada ağır olacak, alttan aldığıma bakma. Birisini hainlik ile suçlamanın ne derece büyük bir suçlama olduğunu idrak edemediğini düşünüp alttan alıyorum. Zaten laflarından işte "beyin bağışı lazım" tarzı laflarından az çok çözdüm seni.

Askeri alanda iyi değiliz. 20 yıl önce Yunanistan'ın gücüyle bizim gücümüz arasındaki fark 3 ise, şu anda 2 ve bu gün gittikçe azalıyor. Yunanistan bize yaklaşıyor askeri alanda. Bundan 10 yıl sonra yüksek ihtimalle Ege denizinde tek hakim güç olacak. Daha modern bir uçak ve kara ordumuz yok. Tek modern ordumuz deniz filoları. Bayraktar ile F-35 düşüremezsin. Ekonomik olarak bitiksin, askeri projelerin aksıyor veya ambargolardan dolayı yapılamıyor. Yunanistan gibi bir ülke bile sana kafa tutabiliyor Ege'de. Bu askeri güç mü? Biz bundan 40 yıl önce Yunanlıları Kıbrıs'dan atıyorduk, ABD ambargosuna ve tehditlerine rağmen. Şimdi Suriye'de operasyon yapamıyorsun.
Yani konularda pek bilgim yok konuyu kapatalım. İyi günler. Tabiki haklı olduğunuz konular var. Ama bence olumlu taraflarada bakalım istedim. İyi günler.

Ayrıca bağış falan dediğim içinde özür dilerim tavrım sert oldu biraz ayrıca "hainlik" ile suçlamadım yani "sürekli olumsuz taraflarımıza bakmamamız" gerektiğini belirttim.