Mesajımı alintilayinca bana söylüyorsunuz zannettim. "Türkiye'de sol yok" demişsiniz, dolaylı olarak sağ demiş oluyorsunuz sanki ama bilemedim.
Sağ solu geçtim partilerin hepsi kişisel çıkara yönelik. Irkçı, dinci, Marksist, liberal hiç fark etmez.
Mesajımı alintilayinca bana söylüyorsunuz zannettim. "Türkiye'de sol yok" demişsiniz, dolaylı olarak sağ demiş oluyorsunuz sanki ama bilemedim.
CHP sol değil ki ABD'de ki demokratik parti gibi bir şey. O parti de Amerika'da sol görülüyor ama Avrupa'daki en sağ partilerden daha sağ aslında. ABD ve Türkiye'de sol yok sadece sağ var.
Sosyal demokrasi anca sağın solu olur. Sol parti demek bana göre sosyalist kapitalizm karşıtı demektir.
Sosyal demokrasi anca sağın solu olur. Sol parti demek bana göre sosyalist kapitalizm karşıtı demektir.
Bu kadar ayırmaya gerek yok hepsi kişisel çıkar peşinde, halkı umursamayan yapılar ve kişiler.Sağ ile alakalı bir şey değil socdem, sosyalist olmayan sol var ama sosyalizmden farkı ne.
Eki Görüntüle 22125
Bu kadar ayırmaya gerek yok hepsi kişisel çıkar peşinde, halkı umursamayan yapılar ve kişiler.