Türk halkı özgürlüğüne düşkün değildir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Plant4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    türk
Kanka hiçbir şeyde solcu değil sağcı değil, socdem işte.
Herhangi bir sosyal demokrata "sol" diyen tek solcu bulamazsın. Devrimle değişmesi gereken düzen ile oturup anlaşma yapan herhangi bir kuruluş "solcu" olmuyor. Teorik olarak mevzu bu.

Herhangi bir sosyal demokrata "sol" diyen tek solcu bulamazsın. Devrimle değişmesi gereken düzen ile oturup anlaşma yapan herhangi bir kuruluş "solcu" olmuyor. Teorik olarak mevzu bu.

He kanka he siyasi pusula yalan söylüyor, sol sosyalizmden ibaret değil.

He kanka he siyasi pusula yalan söylüyor, sol sosyalizmden ibaret değil.
Siyasi pusula.

Ben adama Marksist teoriden, kitaplardan özet çekiyorum; gelmiş bana Avrupalı beyazın tekinin hazırladığı siyasi pusula yalan söylemez diyor. Bam güm infilak ettik.

Değil zaten adamlar uzaktan yakından alakası olmayan Twitch'i illegal sebebiyle kapattılar arkadaşım Telegram'da canlı yayın yapıp adam öldürüyorlar Telegram'ı kapatmıyorlar ama Twitch kapanıyor ayrıca kötü niyetli insanlar her zaman olacak bu durdurulabilir bir şey değil her koyun kendi bacağından asılmalı ama burada devletimiz bir koyunun bedelini tüm normal kullanıcılara kitliyor ve bu da saçmalık.

Siyasi pusula.

Ben adama marksist teoriden, kitaplardan özet çekiyorum; gelmiş bana Avrupa'lı beyazın tekinin hazırladığı siyasi pusula yalan söylemez diyor. Bam güm infilak ettik.

Ya marksist zımbırtısından kaynak sunuyorsun daha nereye düşeceksin hala beyaza laf atıyor, aldım marxını yedim.

Ya marksist zımbırtısından kaynak sunuyorsun daha nereye düşeceksin hala beyaza laf atıyor, aldım marxını yedim.
Sol hakkında sol kaynaktan alıntı yapmak "düşmekse" biz milyon kez düştük hocam, saygılar.

Bırakın da sol hakkında nereden kaynak vereceğimizi biz bilelim.

Aynen aynen marksisin dediği doğru siyasi pusula arkasından sallıyor, bir tane bunak herifin dediği doğru olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…