Böyle bir fikrinin oluşmasının nedeni de yukarıda anlattıkları zaten, artık kabul etmişiz ve düşünce akışımıza yerleşmiş. Böyle şeyler hiç yaşanmasaydı sen de böyle düşünmeyebilirdin, anlatabildim umarım:confused:

Duruma göre değişir gelecek görmediği birisiyle yapılmış olmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.

Namusa en çok takıntılı olanlar genelde en namussuzlar oluyor :D Bu arada söylemesi aşırı itici ve iğrenç gelen bir kelime benim için.
Evet maalesef öyle. Geçmiş günlerde görmüşsündür hocam, oğlunu mısıra kaçıran yazar bir kadın vardı. Onun internette yazdıklarına baktım aklım durdu. Kadın internette adalet aslanı olmuş.

Önüne gelen her erkekle konuşan dişi tabii ki namussuzdur. Konuşmaktan kastın ne olduğunu anladınız. Normal konuşma değil tabii ki. Aynı durum erkek için de geçerli. Ayrıca namus sadece bu da değildir. Hepimizin bildiği şeyler işte. Neyse. Garp kadar namussuz da olmayalım, Şark kadar gerici de.

Namus cinsellik ile ölçülmez. İsteyen istediği kadar cinsel ilişki yaşayabilir, cinselliğini özgürce yaşamasına karışamaz ve yargılayamayız.

Max Ortadoğulu.
1710178284527.webp

1710178295641.webp