Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bu arada sanırım canlı değilmiş döngüye alıp duruyormuş hep aynı şeyi gösteriyor.
Bölgede turluyor hala. İran medyasında da henüz bir gelişme yok.
Biri de ''İran cumhurbaşkanını arayan Türk insansız hava aracının canlı görüntülerine bakacağımı hiç düşünmezdim.'' Şeklinde yorum atmış; çok haklı, ve garip bir durum. Koskoca İran'ın cumhurbaşkanını biz ve ''Rusya'' arıyoruz, Rusya'da yollamış bir şeyler.Bu arada sanırım canlı değilmiş döngüye alıp duruyormuş hep aynı şeyi gösteriyor.
Canlı çıkacağını sanmıyorum, yine büyük olaylar dönüyor ama hiçbirimizin bir şeyden haberi yok. Koskoca İran Cumhurbaşkanı'nın helikopteri düşüyor ve bulunamıyor. Kobe'ye bile o kadar kısa sürede ulaştılar bu adama İHA gönderdik.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Canlı çıkacağını sanmıyorum, yine büyük olaylar dönüyor ama hiçbirimizin bir şeyden haberi yok. Koskoca İran Cumhurbaşkanı'nın helikopteri düşüyor ve bulunamıyor. Kobe'ye bile o kadar kısa sürede ulaştılar bu adama İHA gönderdik.
Hayır Kobe'yi geçtim Wagner lideri bile daha kısa süre içerisinde bulunmuştu birkaç saat içinde.
Bu yayın daha net:
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyan Sincap
Üstün
İsrail de yollamış sanırım bir ekip. Olaylar olaylar. Düşman düşmanına yardım ediyor.
Buna bakın gerçek mi?
Buna bakın gerçek mi?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Asılsız olabilir kaynak yok.İsrail de yollamış sanırım bir ekip. Olaylar olaylar. Düşman düşmanına yardım ediyor.
Buna bakın gerçek mi?