gamerTecchno

Çalışkan
Inferno Protocol adında bir oyunu bazı yabancı haber sitelerinde ve Instagram'daki Türk oyun haber sayfalarında gördüm. Fena durmuyor ama geliştirilmesi gereken noktaları da yok değil. Türkiye'de çok reklam vesaire yapamamışlar ama dil desteği de eklemişler. Labirentten kaçmaya çalışıyorsunuz; craft, avlanma, çeşitli yaratıklar vesaire var. Teaseri da fena durmuyor açıkçası.

Steam
YouTube

Dosya Ekleri

• ss_872b9ec066d149c52cbe6be2da862ad44a862c4b.webp
    ss_872b9ec066d149c52cbe6be2da862ad44a862c4b.webp
    2 MB · Görüntüleme: 102
  • 2K_SS_017_0000.webp
    2K_SS_017_0000.webp
    1,9 MB · Görüntüleme: 105
  • 2K_SS_036_0000.webp
    2K_SS_036_0000.webp
    3 MB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
40 dakika önce hesap açılmış ve ilk yorum/paylaşım bu oyun hakkında. Kesinlikle "haber sayfalarında" görmüşsünüzdür. Reklam yapmak istiyorsanız dümdüz paylaşın oyununuzu, yerli geliştiricilere sıkıntı çıkartılacağını düşünmüyorum.

Edit: Bir de "Siz ne düşünüyorsunuz?" cümle kullanılmış yemin ediyorum insanın boynu kasılıyor bunu görünce. Dünyanın en low-effort cümlesi olabilir.

40 dakika önce hesap açılmış ve ilk yorum/paylaşım bu oyun hakkında. Kesinlikle "haber sayfalarında" görmüşsünüzdür. Reklam yapmak istiyorsanız dümdüz paylaşın oyununuzu, yerli geliştiricilere sıkıntı çıkartılacağını düşünmüyorum.

Edit: Bir de "Siz ne düşünüyorsunuz?" cümle kullanılmış yemin ediyorum insanın boynu kasılıyor bunu görünce. Dünyanın en low-effort cümlesi olabilir.
Reklam yapmaya girmesi durumunda çirkin olacağını düşündüm amacım fikir almak ve oyuncuların görüşleri nasıl olur diye öğrenmek. Fakat hesabın yeni olması böyle bir algı oluşturacağını düşünmüyordum haklısınız kusura bakmayın tekrardan mesaji düzenleyeceğim geri bildirimin icin teşekkürler

Düzenlenmiş Metin :

( @Blackraven ve @Paper.C den alınan geri dönüş üzerine yeniden düzenledim ).
Biz üniversite öğrencilerinden oluşan bir indie oyun geliştirme ekibi olan Tektonic Interactive’iz.

Inferno Protocol, saf hayatta kalma korkusunu FPS bakış açısından sunan bir oyundur.

Oyuncular, mantık dışı ve devasa bir labirentin içinde ilerlerken kaynak toplar, ekipman üretir ve ölümcül yaratıklarla yüzleşir.
Labirent; farklı evrenleri temsil eden biyomlardan oluşur ve sürekli değişen yapısı sayesinde oyuncuların yön duygusunu bilinçli olarak zorlar.

Multiversal Labirent Yapısı
  • Sürekli değişen, dairesel ve devasa bir yapı
  • Her bölge farklı bir evreni temsil eder
  • Merkezde güvenli alan ve ticaret yapılabilen NPC’ler
Hayatta Kalma Stratejileri
  • Savunma sistemleri ve ölümcül tuzaklar
  • Şırınga sistemi ile yetenek ve mutasyon kazanımı
  • Kalıcı hasar, hastalık ve fiziksel deformasyon riski
  • Ortam şartlarının karaktere doğrudan etkisi
Combat ve Crafting
  • FPS bakış açısından yoğun çatışma
  • Yaratıklardan elde edilen parçalarla ekipman üretimi
  • Ateşli silahlar ve deneysel prototiplerden oluşan cephanelik
Sosyal Etkileşim ve Kaos
  • Proximity chat (sesiniz düşmanlar tarafından duyulabilir)
  • Kaotik ve yaratıcı co-op stratejileri
  • Oyuncu etkileşimine dayalı hayatta kalma anları
Oyunumuza Ait Linkler
Steam:

Trailer:

Oyunumuz halen geliştrime aşamasındadır. Bu nedenle yapıcı eleştirileriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Oyunda Türkçe dil desteği de bulunmaktadır. Oyunu geliştirirken hazır asset kullanımı minimum düzeydedir. Unity oyun motoru ile geliştirdik. Destekleriniz yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için herkese şimdiden teşekkür ederim.
İyi Forumlar

Son düzenleyen: Moderatör: