Türk Telekom 1.000 Mbps internette düşük hız sorunu

termalmacun 1

Başarılı
Merhaba, dün Türk Telekom 100 Mbps fiber paketinden 1000 Mbps fiber paketine geçiş yaptım ancak aldığım hız 250 Mbps'i geçmiyor. Geçen ay test etmem için ücretsiz 1 ay 1000 Mbps tanımlamışlardı aynısı olmuştu, ne yapabilirim? Altyapım 1000 Mbps destekliyor.

İfadeler: 144
Kablo ile mi wifi ile mi ?

TT nin fason ürettirdiği bir modem.
Ben de Keenetic Hopper var. 1000 mbit Fiber de Ethernet ile 925 mbit, Wifi 5 Ghz de ise max. 475-500 Mbit arası görüyor.
Modemin 5 Ghz de 2x2 kanalı var gözüküyor ama TT için fason üretildiği için kısıtlamalar oluyor bazı özelliklerinde.
250 vermesi bile iyi
Ben TT nin verdiği modemi kutusunda saklıyorum ama kullanmadığım halde o çöp için aylık haraç ödüyorum. Düzene gel

2.4 ve 5 GHz bantları bazı modemlerde birleşiyor. Öyleyse onları modem ara yüzünden ayırın. 2.4 GHZ 'den bağlanın. Muhtemelen 5 GHZ ile bağlısınız. Kablo daha efektif oluyor tabi.

Dostum onu iade edebilyorsun eden çok. Boşuna taksit ödeme. Müdürlüğe gidip iade edip taksidini ödemeyi kesiyor herkes. Boşuna 75 TL ödeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…