abc Başarılı Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 3 1 Şubat 2024 #1 500 veya 1000 MBPS hızlarında arıyorum. Kurulum ve aktivasyon ücreti olmayanlar öncelikli tercihimdir. Teşekkürler.
500 veya 1000 MBPS hızlarında arıyorum. Kurulum ve aktivasyon ücreti olmayanlar öncelikli tercihimdir. Teşekkürler.
0emiray Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 460 Çözümler 7 Beğeniler 365 1 Şubat 2024 #2 TT altyapısında yüksek hız veren Comnet vardı galiba. Aktivasyon ücreti olup olmadığını bilmiyorum. İnternet sitesinden öğrenebilirsin. Comnet – Toptan Comnet, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi ve öngörülebilir yanıt hızı ile yüksek performanslı hizmetler sunar. www.comnet.com.tr
TT altyapısında yüksek hız veren Comnet vardı galiba. Aktivasyon ücreti olup olmadığını bilmiyorum. İnternet sitesinden öğrenebilirsin. Comnet – Toptan Comnet, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi ve öngörülebilir yanıt hızı ile yüksek performanslı hizmetler sunar. www.comnet.com.tr
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.799 1 Şubat 2024 #3 Comnet'ten başka yok diye biliyorum.
witicieen Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 782 Çözümler 9 Beğeniler 331 18 Şubat 2024 #4 Anlaşması bulunan ISS firmaları Türk Telekom'un altyapısı üzerinden hizmet verebilmektedir. abc dedi: 500 veya 1000 Mbps hızlarında arıyorum. Kurulum ve aktivasyon ücreti olmayanlar öncelikli tercihimdir. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un altyapısı var ise sadece fiber olarak onlardan hizmet alabilirsin farklı ISS hizmet veremez Türk Telekom'un altyapısını dahi kullansa.
abc dedi: 500 veya 1000 Mbps hızlarında arıyorum. Kurulum ve aktivasyon ücreti olmayanlar öncelikli tercihimdir. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un altyapısı var ise sadece fiber olarak onlardan hizmet alabilirsin farklı ISS hizmet veremez Türk Telekom'un altyapısını dahi kullansa.