Türk Telekom 1000 Mbps pakete geçilir mi?

Kabloyla bağlanacağım o konuda sorun yok, olmadı router alırım ya. Benim için önemli olan sansür olmaması, dnsleri elimden almaması. Bazı konularda Türk Telekom kullananlarda da DNS'ler yasaklı deniyordu.

DNS'de biraz problem yaşayabilirsiniz lakin Cloudflare ve goodbye DPI problemsiz çalışıyor. Dediğiniz gibi güzel bir router ile kablosuzda keyifli olur.

Öncelikle, kesinlikle online başvuru yapmamanızı öneririm. Kurye firması imza için bir türlü gelmiyor ve sürekli randevuları erteliyor. Comnet'teki çöküş olaylarından sonra başvuru yapmıştım, ancak online başvuru kurye firması yüzünden bir türlü gerçekleşmedi. Çarşamba günü Comnet'in interneti tamamen kestiğini görünce, bir AVM'deki Türk Telekom şubesine gidip başvurumu bizzat yaptım. Mahalleme özel bir 'fiber hızla tanışma kampanyası' olduğunu öğrendim ve bu sayede yaklaşık olarak Comnet ile aynı fiyata denk geldi. Ertesi gün hemen gelip bağlantıyı yaptılar. Genel olarak memnunum, ancak birkaç noktada sıkıntı yaşadım: Örneğin, DNS değiştirerek rahatça Discord'a giremiyorum. Bunun yerine Warp kullanıyorum ve gayet düzgün çalışıyor. Ayrıca 15 ay taahhüt yaptığım için artık istesem de çıkamam. Bunun dışında hız konusunda gayet memnunum, performansı oldukça iyi.

Fiyat ne kadar hocam 15 aylık taahhütte? Online paketlerden daha mı ucuza geldi?

Fiyat ne kadar hocam 15 aylık taahhütte? Online paketlerden daha mı ucuza geldi?
Modem ücreti aylık 75 TL, kampanya ise aylık 850 TL olarak söylediler. Toplamda, 15 ay boyunca bu şekilde ödeme yapacağım. Telefonda müşteri temsilcisi mahallemde özel bir kampanya olduğunu belirtmişti. AVM'ye gidip başvurduğumda, önce bu kampanyadan bahsetmediler. Ben de telefonda konuşulan kampanyayı hatırlattım, kontrol ettiler ve böyle bir kampanya olduğunu gördüler. Bu kampanyaya 15 ay taahhüt yaptım. Online başvuru paketlerini hesapladığımda aylık 927 TL'ye denk geliyordu, bu yüzden bu paket daha uygun geldi.

Sağ olun hocam tavsiye için, deneyeceğim bunu. Tarayıcı DNSleri çalışmıyor mu? Mesela tarayıcının ayarlar kısmından seçtiğiniz Cloudflare DNS'i çalışmıyor mu?

Türk Telekom'a geçilmez direkt TurkNet'e geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…