Denizoz Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 18 12 Aralık 2024 #21 EulalieVaurien dedi: Sağ olun hocam tavsiye için, deneyeceğim bunu. Tarayıcı DNSleri çalışmıyor mu? Mesela tarayıcının ayarlar kısmından seçtiğiniz Cloudflare DNS'i çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... DNS çalışıyor, fakat maalesef erişim engelli siteler yine de açılmıyor.
EulalieVaurien dedi: Sağ olun hocam tavsiye için, deneyeceğim bunu. Tarayıcı DNSleri çalışmıyor mu? Mesela tarayıcının ayarlar kısmından seçtiğiniz Cloudflare DNS'i çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... DNS çalışıyor, fakat maalesef erişim engelli siteler yine de açılmıyor.
KS KS EulalieVaurien Uzman Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 111 Beğeniler 72 12 Aralık 2024 #22 Denizozaltay dedi: DNS çalışıyor, fakat maalesef erişim engelli siteler yine de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman çalışmıyordur, ben tarayıcı DNS ile giriyorum Discord'a. jager dedi: Şöyle diyeyim kuzenim Türk Telekom kullanıyordu hiç memnun değildi pingten oyun oynayamıyordu. Genişletmek için tıkla... TürkNet'in kendi altyapısı yoksa Türk Telekom altyapısından internet veriyor yani ya Türk Telekom kullanacağım ya da Türk Telekom. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Denizozaltay dedi: DNS çalışıyor, fakat maalesef erişim engelli siteler yine de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman çalışmıyordur, ben tarayıcı DNS ile giriyorum Discord'a. jager dedi: Şöyle diyeyim kuzenim Türk Telekom kullanıyordu hiç memnun değildi pingten oyun oynayamıyordu. Genişletmek için tıkla... TürkNet'in kendi altyapısı yoksa Türk Telekom altyapısından internet veriyor yani ya Türk Telekom kullanacağım ya da Türk Telekom.
Denizoz Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 18 12 Aralık 2024 #23 EulalieVaurien dedi: O zaman çalışmıyordur, ben tarayıcı DNS ile giriyorum Discord'a. TürkNet'in kendi altyapısı yoksa Türk Telekom altyapısından internet veriyor yani ya Türk Telekom kullanacağım ya da Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... DNS'imi gösteren sitelerden kontrol ettiğimde DNS değişmiş olarak görünüyor ama yine de erişim engelli sitelere giremiyorum maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
EulalieVaurien dedi: O zaman çalışmıyordur, ben tarayıcı DNS ile giriyorum Discord'a. TürkNet'in kendi altyapısı yoksa Türk Telekom altyapısından internet veriyor yani ya Türk Telekom kullanacağım ya da Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... DNS'imi gösteren sitelerden kontrol ettiğimde DNS değişmiş olarak görünüyor ama yine de erişim engelli sitelere giremiyorum maalesef.