Anlaşmalı yaparsan büyük ihtimalle 300-400₺ bir şey olacak. O hız için çok para.
Bence interneti kapattırmadan TurkNet, Netspeed vb. alternatiflere geçiş yapın.
TurkNet'e başka operatörden nasıl geçilir? Başka operatörden geçiş yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Sizin uğraşmanız gerekiyor mu? Telefon taşınıyor mu?
turk.net
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.
www.netspeed.com.tr
İnterneti kapatırsanız açtırma süreci uzun sürüyor. Aynı porttan direkt diğer firmalara geçiş yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken firmanın size sağladığı belgeleri doldurmak ve onların yönlendirmeleri ile yollamak. Ben TT'den Netspeed'e böyle geçmiştim. Bir gün içerisinde interneti aktarmışlardı.
Okuyacaklarını sanmıyorum ama Türk Telekom'un artık en düşük paketlerini 100 Mbps indirme yapması gerekiyor. Çoğu altyapı zaten bunu bile desteklemiyor. İnsanlara alabilecekleri hızı verseler bu fiyata kimse bir şey demez. Diğer firmalara göre anlaşma olayından da avantajlı olurlar. Ama inatla insanları düşük hıza mahkum ediyorlar.
Gerçi devlet kurumu ve yandaş tarafından yönetildiğinden, seçim zamanı lazım olur diye beklettiklerine eminim. Şu ülkenin en büyük sorunlarından biri bu lanet siyasetçiler.