MitoCreative

Başarılı
Selam, Türk Telekom hizmetini kullanıyorum. Eski adresimde 100 MB paket bağlantısı yapıldı ancak en fazla 70 MB verebildiler. Yeni taşındığım adreste en fazla 50 MB hız verebildikleri için paket hızını 50 MB'ye düşürüldü. Hız düşürüldüğü için 15 gün içinde hizmetten memnun kalmazsınız cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz adınıza fatura ve yerleşim belgesi ile iptali ücretsiz yapılır denildi ancak bugün aradığımda bana 5000 küsur TL cayma bedeli çıkardılar. Bu durumda ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Selam, Türk Telekom hizmetini kullanıyorum. Eski adresimde 100 MB paket bağlantısı yapıldı ancak en fazla 70 MB verebildiler. Yeni taşındığım adreste en fazla 50 MB hız verebildikleri için paket hızını 50 MB'ye düşürüldü. Hız düşürüldüğü için 15 gün içinde hizmetten memnun kalmazsınız cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz adınıza fatura ve yerleşim belgesi ile iptali ücretsiz yapılır denildi ancak bugün aradığımda bana 5000 küsur TL cayma bedeli çıkardılar. Bu durumda ne yapmalıyım? Teşekkürler.
TT dediğiniz firma da bu işte... Kaldırmaz diye "Hız düşürme" politikası yapıyorlar.

Faturaya gelince varlar ama hizmette yoklar.

Neyse, üstteki 5. maddeyi de okuyun.

THH veya mahkeme diyeceğim, TT'ye işlemez.

5.000 az 10.000 TL olsa olmaz mı diye pazarlık yapsaydın (!)

İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen. https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi THH başvur daha sonra müşteri hizmetlerine parayı ödemeyeceğini ve THH'ye başvurduğunu ilet.
TT'nin varlık fonundan bir habersiniz galiba (%61 oran).

İşlemez. BTK bile bir şey yapamıyor toplu ceza harici.

Aynı durumdayım sadece 1 gün Türk Telekom kullandım sonra DNS'lerin çalışmadığını fark edip TurkNet'e geri döndüm benden 2070 TL cayma bedeli isteniyor. Tabii cayma bedeli adı altında değil cayma hakkınızı kullanıyorsunuz ama hizmet bedeli ödemeniz gerekiyor diyor adını değiştirmişler. Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidip talep oluşturdum, ticaret bakanlığına dosya açtırdım gerekirse davada açarım. Ben abone olurken bana kimse DNS'ler çalışmaz diye bilgi vermedi tamamen haklı olduğumu düşünüyorum. Firmalar bizi sömürmeye çalışıyor.

BTK'nın hiçbir işlevi yok. Orada çalışanlar boşa maaş alıyor. Oluşturduğunuz şikayetleri olduğu gibi firmaya iletiyor ve firmanın cevabını size iletiyorlar. Arada hiçbir müdahale olmuyor. THH bu sorunu çözer. THH sonucuna göre dava bile açabilirsiniz. TT kan emici bir firmadır. Benim kablomu kesip hattımı başkasına verdiler. Adıma sahte imza ile abonelik sözleşmesi hazırladılar. Yapmadıkları rezillik yok. Başka ülkede olsa dünyanın tazminatını almış olurdum.

THH'ye dilekçe vereceğim bugün. Aynı zamanda Türk Telekom il müdürlüğüne gidip oraya da dilekçe vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: