Türk Telekom 24 Mbps internete aylık 330TL pahalı mı?

Herkese ilgisi için teşekkürler. Türk Telekom'dan vazgeçiremedim bizimkileri. 50 mbps pakete 15 ay taahhütle aylık 398TL'ye geçiş yaptık. Benim de bir şeylerden feragat etmem gerekti mâlum okula devam ediyoruz.

Ne zaman yapmistiniz siz sozlesmeyi? Ben 50'ye 400 odeyecegimi dusununce sizinki pahali geldi.

Geçen ay yaptım ben.

Geçen ay yaptım ben.
Engelli indirimini falan dusununce de fark oluyor herhalde o kadar. Bir de gectigim kampanyalar bugune ozelmis. Bugunun son kez aramalariymis hatta bu. Bilmiyorum artik ne kadar dogru. Muhtemelen 1-2 ay taahhüt bitene kadar devam etsem yine benzer fiyatlari sunacaklardi. Kullaniciyi guzel manipule ediyorlar benim de fatura hakkinda sozum pek gecmediginden mecburuz artik.

Ben bilişim sektöründe çalıştığım için şuna buna geçmekle uğraşamam. İşlerim çok yoğun 1000 TL de olsan vermek zorundayım.

Ne zaman taahhüt yaptirdiniz? Biraz eski sanirim.

4-5 ay oluyor.

Ne zaman taahhüt yaptirdiniz? Biraz eski sanirim.

Şimdi baktım tarifelere 100Mbps download 20 Mbps'ye kadar upload veren bir paket var 500TL. Farklı operatörden geçişte ₺600'ye kadar cayma bedeli bizden diye de bir olayı var mış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…