Türk Telekom, altyapı bile olmayan adrese internet faturası kesiyor

Gece

Üstün
Olabildiğince kısa keseceğim: Fiber müşterisiydim ve ocak ayında taşındım. Nakil başvurusu yaptım ancak yeni taşındığım evde altyapı olmadığı için ön nakil statüsüne geçti, aboneliğim ve faturalandırmam donduruldu. Ta ki geçen haftaya kadar...

Türk Telekom aradan geçen 8-9 ay sonra kendi kendine hiçbir onayım ve bilgilendirme olmadan aboneliğimi ve faturalandırmamı aktif etmiş. Fatura bilgilendirme maili geldi de öyle fark ettim durumu. Şu anda 431₺ ödemem gereken bir fatura bulunuyor ve ücretlendirme halen sürdüğü için bir sonraki dönem kesilecek 750₺ bir fatura daha görünüyor.

Pazartesi günü arayıp kayıt oluşturmuştum ancak halen inceliyorlar güya... Nasılsa her geçen gün ücret işliyor ya, olabildiğince oyalayın insanları. En yakın zamanda müdürlüğe de gideceğim. Türkiye

Hocam Türk Telekom'da yanlış hatırlamıyorsam 300 gün hat dondurma olayı var. 300 gün dolduktan sonra hat otomatikman aktif hale gelir dediğim gibi yanlışta hatırlıyor olabilirim

Hocam Türk Telekom'da yanlış hatırlamıyorsam 300 gün hat dondurma olayı var. 300 gün dolduktan sonra hat otomatikman aktif hale gelir dediğim gibi yanlışta hatırlıyor olabilirim
220 gün civarı olmuş, 300 değil. 300 bile olsa yine de öncesinde veya sürecin herhangi bir süre zarfında bilgilendirme vb. yapılmadı. Ki bu durum müşterinin isteği doğrultusunda bir hat dondurmadan da ziyade ön nakil talebi aslında.

Binana altyapı gelmiş olabilir, eğer geldiyse otomatik olarak açılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…