suiciderage

Gelişen
Türk Telekom aboneligimi sonlandirip baska bir operatore gececegim. 22 ay taahhüdüm var ama yeni adresimde fiber yok 16/2 sebebiyle aboneligimi feshedecegim. ISS ve modem önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer ISS'leri çok bilmiyorum fakat Türksat Kablonet önermem.

Sebebi için bu konumu inceleyebilirsiniz: https://techolay.net/sosyal/konu/turksat-kablonet-rezilligi.159944/

Belki sizin bölgenizde farklıdır fakat genel olarak müşteri hizmetleri ve kalitesi berbat benim fikrimce.

Alık müşteri hizmetleri olduğu doğrudur da altyapısı bulunduğum bölgede yeterince iyi.

Bence farklı bir firmaya geçerken komşulara sorup soruşturmak gerek, bizim iyi dediğimiz sizin bölgede berbat olabilir.

Alık müşteri hizmetleri olduğu doğrudur da altyapısı bulunduğum bölgede yeterince iyi.

Bence farklı bir firmaya geçerken komşulara sorup soruşturmak gerek, bizim iyi dediğimiz sizin bölgede berbat olabilir.
Müşteri hizmetleri konusunda genel olarak berbat olduklarını düşünüyorum.

İnternet hızı ve kalitesi konusunda ise İstanbul içinde iki farklı ilçede uzun süreli olarak kullandım. Gerçekten çok kötü diyebilirim fakat bölgeye göre değişiklik gösterdiği için en iyisi komşulara sormak bence de.

Eski oturduğum evde internet hızı çok kötü olmasa da her ay en az bir kere saatlerce, bazen 1-2 gün süren internet kesikliği oluyordu.

Yeni evimde ise çok nadir kesiliyordu fakat verdikleri modem rezaletti. Ethernet kablosu kullanmama rağmen inanılmaz derecede bufferbloat ve paket kaybı oluşuyordu.

Telefonda ise modemin bulunduğu odada bile çok kötü çekiyordu, Instagram Reels videolarının yüklenmediği falan oluyordu, sürekli mobil veriyi kullanmak zorunda kalıyordum, diğer odaları söylemiyorum bile.

Bu yüzden, İstanbul'da yaşıyorsanız bence Türksat Kablonet'ten uzak durun.

Son düzenleme: