General

Uzman
Arkadaşlar evime Türk Telekom tarafından fiber altyapı çekildi. Müstakil bir ev, köyde oturuyorum. Altyapım satışa açıldı, port tahsisi yapıldı. Fiber kutu üzerinden 3 kablo çıkmaktadır, 2'si komşulara tahsis edilip Türk Telekom tarafından kurulum VR aktivasyonu yapılmıştır. Ben ofisin Tivibu'lu paketine karşı çıkıp başvuruyu iptal edince adresimi satışa kapattılar ve şimdi de bölgede talep yoğunluğu kapasite yok diyorlar. Lakin bölgede 3 evden başka ev olmayıp port alacak başvuracak hiç kimse yoktur. Portun 1'i benim evime çekilmiş olup kablo fiziki kuruluma hazırdır bana konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?

Dosya Ekleri

• 20251128_163115.webp
    20251128_163115.webp
    4,6 MB · Görüntüleme: 112
  • 20251124_121343.webp
    20251124_121343.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik Türk (?) Telekom. Yapacak bir şey yok müdürlüğe gidip paketi kabul etmeniz gerek uğraşmak isteyince uğraşıyorlar gerçekten. Ama bence yine de müdürlükte şansınızı deneyebilirsiniz. Şunu unutmayın, genel merkez müdürlüklere söz geçir(e)miyor. Daha doğrusu geçirmek istemiyor. Bölge müdürlüğünün yaptığı pislikleri kaç defa telefonda anlattım belgeler gönderdim oralı bile olmadılar. Ama yine de şansınızı deneyin.

Aynı şekil BTK başvurdum BTK dosyayı kapattı her türlü delil olmasına rağmen kimse bir şey yapmıyor ofisin Tivibu pakedini iptal ettiğim için yeniden gitsem açmazlar bence bir sürü şikayetim var.

Sizin işi TT müdürlüğü çözer başka yerde çözüm aramayın. Ben daha ucuz diye online başvuru yaptım gelen giden olmadı müdürlük 2 günde bağladı. Başlangıç için o fiyatları kabul edeceksiniz maalesef.