Türk Telekom bölgesel arızayı çözmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 213
  • Etiketler Etiketler
    telekom türk

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba Techolay üyeleri. Bir sorun ile karşı karşıyayız:
Benim oturduğum mahallede bu resimdeki gibi bölgesel arıza var ve sisteme 19 Haziran'da düştü (İnternet çalışıyor ama 50 paketin tamamını alamıyorum!):

Ne yaşadığım mahallemizdeki saha dolabında çalışma yapan ekip gördüm ne de diğer 2 mahalledeki saha dolaplarında. Uzaktan müdahale yapıyorlar mı onu da söylemiyorlar.
50 paketten 46 47 Mbps alınca internet kopuyor geceleri, reset atınca modeme hız 17-24 arasına düşüyor.
Utanmazlar bir de bu bildirimi yolluyorlar arıza yerine:

Bu TT kadar insafsızını görmedim, hem pazarlama oyunu yapıyorlar hem de arıza çözmüyorlar.

Bir de 444 0 375'te düşük hız problemi için aradım arıza kaydı açtırmak için, temsilci resmen reddetti: Bölgenizdeki genel arıza görünüyor, bireysel arıza kaydı açamam.

Ne yapabilirim?

İnternet 1 Mbps bile geliyor olsa yetiyor onlar için. Hiçbir şey yapmıyorlar. Ben bunu kendim bir Türk Telekom saha ekibinden duydum, '' bizim amacımız sizi internete bağlamak, hızı önemli değil'' dedi, '' 3 Mbps bile olsa fark etmez, bağlı mı ? Bağlı '' dedi.

Ahahaha, şaka gibiler ya, 3 Mbps bağlantıyla kim ne yapacak?

Yakınınızdaki Telekom Bölge Müdürlüğüne gidip yüz yüze sorun. En temiz bir şekilde olayı böyle öğrenebilir veya çözüme kavuşturursunuz.
Tamamdır. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu muhtemelen çalışan personelin kendi bakış açısı... Hatırlarsanız daha önceleri ülke geneli 100 Mbps'den yüksek internet hizmeti sunulmuyordu. Ancak şu an altyapıya bağlı olarak 1000 Mbps hız bile alınabiliyor. O personelin mantığına göre şu ana kadar hiç altyapı yatırımı yapılmamış olması gerekiyordu .

Doğru diyorsunuz ama o personele yanlış eğitim verilmiş de olabilir.

Çözdüler. Daha da erken çözdüler hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…