Türk Telekom bölgesel indirimler sunuyor

Fahare

Becerikli
Makaleler
1
Yazılan yerlerden birinde yaşıyorsanız indirim var, bölgesel olduğu için her yerde geçmiyor.

1000 Mbps aylık 960 TL'ye denk geliyor. Genel kampanyada bile en ucuz aylığa vurulduğunda 1040 TL'ye geliyordu. (Bana göre en mantıklısı online özel 1000 Mbps olan ilk 6 ay 625 TL, sonrasındaki 12 ay 1250 TL olan tarife.)

Türknete geç yiğenim

Tahhahütlü internet bitmeli. İsteyen tahahhütsüz, zam istemeyende 12 ay sabitlemeli kullanmalı. Kullanıcı istediği zaman çıkabilmeli.

Tahhahütlü internet bitmeli. İsteyen tahahhütsüz, zam istemeyende 12 ay sabitlemeli kullanmalı. Kullanıcı istediği zaman çıkabilmeli.
Bu enflasyonda zor, normalde taahhütsüz kullanıyorum ama her zamda etkilenmekten bıktım. Geçen sene temmuzdan önce 270 TL ödediğim internet 450 TL oldu. Kaba hesap 60 TL zam yaptılar 180 olarak yansıdı. Kabaca 80 TL zam yedi port ücreti, hesaba göre 240 TL zam bekliyorum firmamdan. 700 TL desek 150 de kurulum ücreti 850 TL'ye gelecek bana 100mpbs Telekom'da ise bana aylık maliyeti ortalama 1040 TL olacak. İlk 6 ay 625 TL olduğundan ucuz öderim son 12 ay da enflasyon öder. (Ocakta bir daha zam yiyecek yazanlar da var kesin olmadığından hesaba dahil etmedim ayrıca 12 aydan fazla abonelik yasal değil, 12 ayı doldurduktan sonra çıkabilirim seçim ekonomisi olursa.) (Not: Yahudi değilim.)

Kurulum parasi sifirdan alacaksan var, evinde kurulu telekom varsa Turknet yapmak ucretsiz.
Şuan aktif vdsl var, fiber gelecek.

Son düzenleme:
Telekom kadar kazık firma yok ya Superonline ve Kablonet 1000Mbps'yi 770TL'ye verirken sunlara bak. En genis altyapiya sahip olup zorunlu secenek oldugunu bilmenin sonuclari iste.

Türknete geç yiğenim
Dayı, sen de sonunda Turknet'çi oldun

Herhangi bir yerde Turknet kullanabiliyorsanız, FİBER, VDSL'de Turknet'den başka firma kullanılmaz şahsen. Artık TTnet Fiber üzerinden de alınıyor 200 TL fark ile. Düşünmeyin bile diğer firmaları derim.

Sorun o değil ücret, 17 gün sonra Turknet dahil hepsi zamlanacak pazar günü Telekom'da zamlanacak ve şu anki aldığım paket en ucuz paket olacak. Turknet ise kaba hesap 1200-1300 civarı olur yeni zamla beraber artı kurulum ücreti bu tarifede ise 6 ay 625 son 12 ay 1250 kurulum ücretsiz taahhüt süresince zam yemeyecek. (Fiyatlar resmi değil tahminidir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…