Türk Telekom bugün yapılması gereken kurulumu iptal edip haftaya erteledi

sametkarakas

Yetkin
"TT Evde İnternet"e başvurdum. Bugün kurulum yapmaya geleceklerdi, sabah bir uyandım mesaj atmışlar iptal oldu 1 hafta sonrasına aktarıldı diye. Bu saçmalığı nasıl düzeltebilirim? Müşteri temsilcisi bir şey yapmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir yeri arayıp torpil kullanamayacaksanız sakın müdahale etmeyin. Bırakın kendi hallerine hocam, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerek.

İfadeler: 144
Herhangi bir yeri arayıp torpil kullanamayacaksanız sakın müdahale etmeyin. Bırakın kendi hallerine hocam, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerek.
Vay halimize vay, kendi verdikleri randevu gününde internet kurdurmak için bile araya adam koymak zorunda olduğumuz günlere gelmişiz.

Bugüne olan randevuyu kaç gün önce vermişlerdi?

Bugüne olan randevuyu kaç gün önce vermişlerdi?

Hatırlamıyorum ancak dün arayıp teyit istedim yarın gelecekler mi ona göre evde bekleyeceğim diye, az önce de mesaj atmışlar randevunuz bugün şu numaradan sizle iletişime geçecekler diye. Garip garip hareket sergiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…