@3586 : Kendi SİM kartını başka telefonda ve başka telefonun SİM kartını kendi telefonunda denedin mi? Başka TT kullanıcı olursa süper olur!

Eğer o kendi SİM kartı ile senin SIM kartına göre daha hızlı internet erişimi varsa ve senin telefonun diğer SİM kartı ile daha yüksek hızlara ulaşabiliyorsan, o zaman SİM kartı ile bir sorun (üretim hatası) ya da sistem ile ilgili bir sorun olabilir.

TT şubesine de gidebilirsin. Belki onlar sorunu çözebilir.

SİM kartı zarar görmüş olsa hiç çalışmaz. SİM kartı eski olsa sistem seni zaten uyarır.

@3586: Kendi SIM kartını başka telefonda ve başka telefonun SIM kartını kendi telefonunda denedin mi? Başka TT kullanıcı olursa süper olur!

Eğer o kendi SIM kartı ile senin SIM kartına göre daha hızlı internet erişimi varsa ve senin telefonun diğer SIM kartı ile daha yüksek hızlara ulaşabiliyorsan, o zaman SIM kartı ile bir sorun (üretim hatası) ya da sistem ile ilgili bir sorun olabilir.

TT şubesine de gidebilirsin. Belki onlar sorunu çözebilir.

SIM kartı zarar görmüş olsa hiç çalışmaz. SIM kartı eski olsa sistem seni zaten uyarır.

Hocam şimdi 4 arkadaşım da TT kullanıyor ve hepimiz şikayetçiyiz SIM karttan olacağını pek de düşünmüyorum açıkçası.

Bursa osmangazi de yaşıyorum hocam nereye gidersem gideyim inegöl olsun nilüfer olsun hiçbir yerde çekmiyor. Vodafone'a veya Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.
Ben Nilüfer'de yaşıyorum gittiğim okul Osmangazi'de aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Hep kötü çekiyordu ama özellikle bu hafta başından beri çok daha kötü çekiyor.

O zaman SİM kartından kaynaklanan bir sorun değil.

Kapasite yetersizliği gibi görünüyor. '3G'de daha iyi' olması da bunun için bir gösterge. Millet 4G kullandığı için 3G'deki kapasiteler boş kalıyor.

Bozuk/devre dışı olan baz istasyonları ayrıca mevcut çalışan baz istasyonlarına yük bindiriyor.
Sabah/Akşam/Gece fark gösteriyor mu? Yoksa hep aynı mı?