Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Komple DNS sunucusunu engelleyecek seviyeye geldiyseler artık ben de X'e girip Türk Telekom sayfasında çizgiyi bizzat aşmak ve hak ettikleri şeyleri yazmak istiyorum.
Ama bu kadar ileri gittiklerini düşünmüyorum.
Helox
Üstün
Komple DNS sunucusunu engelleyecek seviyeye geldiyseler artık ben de X'e girip Türk Telekom sayfasında çizgiyi bizzat aşmak ve hak ettikleri şeyleri yazmak istiyorum.
Bilmiyorum, başka arkadaşta da bugün GoodbyeDPI çalışmayı bırakmış.
Sabah okula gitmeden önce falan Discord'a gayet sıkıntısız bir şekilde giriyordum fakat okuldan geldikten sonra Discord'a hiçbir şekilde giremedim (Roblox'a da aynı şekilde deneme amaçlı baktım). Normal tarayıcı olsun uygulamadan olsun hiç giremedim. GoodbyeDPI'yi aç kapa yaptım hatta 1.1.1.1/1.0.0.1 yerine 8.8.8.8/8.8.8.4 Google DNS'ne geçtim fakat hiçbir şekilde sorun çözülmedi. Eğer sizde de bu sorun varsa başımızdakiler DNS engelleyicilere tezgah çekmiş demektir.
- tecnoemo
- discord dns goodbyedpi
- Forum: İnternet Erişimi
Ayrıca telefonda ByeDPI kullanan arkadaşımda da ByeDPI çalışmayı bırakmış.
Son düzenleme:
Helox
Üstün
ISS TT ama modem TP-Link ama Türk Telekom adına DNS çalışıyor.
Bizim modem de Keenetic ama çalışmıyor, garip.
Türk Telekom kullanıyorum onların verdiği modemle beraber. Bende çalışıyor.
Dünden beri bende de discord.com'u 195.175.254.2 diye bir ip'e yönlendiriyor. Sanırım TT'nin yasaklı siteleri yönlendirdiği yer. Sanırım DNS zehirlemesi yapmaya başladılar.
- Makaleler
- 1
Android 14 DNS ayarlarına one.one.one.one yazdigimds internet çalışmıyor ancak turkcell mobil veride sorun yok.GoodbyeDPI dosyasını değiştirerek Cloudflare DNS kullanıyordum. Şimdi çalışmıyor, bende Quad9 denedim ve çalıştı. Cloudflare DNS mi engellendi yoksa port mu engellendi?