Görkem Gedik

Başarılı
Normalde girilmemesi lazım ama şu an her siteye, Discord'a vs girebiliyorum. Bir şey mi değişti yoksa benim Windows'ta mı bir sorun var acaba? Splİtwere ile her şeyi kaldırdım over HTTPS ayarları da dahil GoodbyeDPI servisini zaten hiç kurmamıştım ama onu da kaldırdım kendi içindeki CMD komutu ile ama hala girebiliyorum. Ayarlarım resimdeki gibi.

1771758242031.webp

Acaba bazı şeyler tam kalkmadı mı yoksa fallback to plaintext ayarı mı yapıyor Gemini bundan olabileceğini söylüyor ama emin olamadım.

Son düzenleme:
Eğer IPv6 kullanıyorsanız, sadece bu ayarla giremeyebilirsiniz.
IPv6 da ayarlayın.
2606:4700:4700::1111
2606:4700:4700::1001
IPv6 kapatıp da çözebilirsiniz tabi.

Eğer IPv6 kullanıyorsanız, sadece bu ayarla giremeyebilirsiniz.
IPv6 da ayarlayın.
2606:4700:4700: 1111.
2606:4700:4700: 1001.
IPv6 kapatıp da çözebilirsiniz tabii.

IPv6 kullanmıyorum ama eskiden over HTTPS de işe yaramazdı Türk Telekom'da Windows bir değişiklik vs mi yaptı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Kalıntı kalmış olabilir. DNS ayarlarını sıfırlamaya yarayan GitHub'da bir komut vardı.

Hocam yok over HTTPS'i kapatıp DNS ayarını otomatiğe alınca girmiyor açınca giriyor. Yapay zeka fallback to plaintext ayarı eskiden otomatik açık gelirdi o şu an kapatmışsın ondan olabilir dedi. Şunu dedi: "fallback to plaintext ayarını off (kapalı) yapmışsın. Bu çok kritik! Eskiden bu ayar açıksa veya Windows varsayılan olarak bunu açık tutuyorsa; sistem şifreli DNS sunucusuna (Cloudflare) anlık ulaşamadığında veya yavaşladığında hemen Türk Telekom'un şifresiz, standart DNS'ine geri dönüyordu. Haliyle engele takılıyordun. Şu an sistemi sadece şifreli tünelden geçmeye zorluyorsun."

Yaptım hocam + Gemini şunları da yaptırdı ne olur ne olmaz route -f, netsh winsock reset, netsh int IP reset de yaptım CMD ile ama hala giriyor.

Cloudflare DNS'i kaldırınca hala giriyor mu?

Yok hocam girmiyor o zaman. Girmesi sorun değil de ben bir artık mı kaldı yoksa artık Türk Telekom'da over HTTPS ile girilebiliyor mu diye emin olmak istedim ama sanırım artık over HTTPS ile engeli aşabiliyoruz artık fallback to plaintext mi başka bir şeyden mi bilmiyorum.

Girse ayrı dert girmese ayrı dert nasıl bir iş bu.
Ya bir program arkada çalışıyor ya da Türk Telekom bir şeyler deniyor. Yarın bir daha deneyin.